Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1640805

Sv: 1515140141048

Sven Sewage: Låtsas supporta?!  Snacka om att kasta sten i glashus...du är då ingen rättmätig supporter av Skellefte AIK...det enda du är...är ett jävligt irriterande internet troll.

Å varför håller man till på Lulesidan beror helt på att det inte i princip finns nån Skellefte kollega som man sunt kan resonera hokky med här.

Okej att man kan vara liite spydig vid segrar...men inte som du håller på å sprida ren jävla dynga...eller du å du...du lider ju av multischizofreni så vem vet igentligen som kommer att svara på detta inlägg.


Svarskommentarer

Sv: 1515140141048

Knegare:

Jag må vara ett jävligt irriterande internettroll. Men jag är inte en femtekolonnare i alla fall, En quissling driven av desperat ensamhet.

Sen en sak... sprida ren jävla dynga... menar du helt vanligt dynga nu, eller ironisk dynga? Jag har fortfarande inte fått rätsida på mina frågeställningar om det hela tiden har vart ironi eller inte? Hur som helst är ju detta forum som bekant rätt medie för att sprida dynga, så jag tänkte: varför inte haka på?

Sven Tuta,

det är varken ironi eller humor utan ett subjektivt statement från en riktig norrlänning. 

Zappaholic,

Jag mår bra, tack! Hur mår din morsa? Är hon ledsen?

M Lemmiöx,

Jag känner ingen kamratskap med sådana dära små-orcher, de där harmlösa trollen... vad är det nu de heter? Just ja, rumpnissar. Nej, jag känner som sagt ingen kamratsskap med rumpnissar som dig Lemmiöx.

Kul med alla dessa diskussioner om hockey! Heja hockeysnack, let´s go! (Obs! Mitt sista stycke var ironiskt bara så att ni vet!) :-)