Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1665950

Sv: Skellefteå AIK

Kaiser:

jag håller inte med i din analys. Vi är redan klara seriesegrare och möter ett desperat Leksand i poängbehov på bortaplan, en svår match. Vi spelar riktigt jävla bra och tokdominerar spelet ute på isen, kanske 1-6 skulle vara ett rättvist resultat efter 2 perioder. Skottstatistiken 13-26 är i underkant, vi är mer dominanta än så. Vi är faktiskt ganska överlägsna.

Men men... Skellefteå AIKs svåraste motståndare håller nere siffrorna. De kämpar för att jämna ut det. Jag talar om domarna, ja. Utvisningsstatistiken är 2 minuter för Leksand, och 26 för oss. Alltså allvarligt, de kan hugga ner våra spelare i friläge bakifrån utan åtgärd, hakning och fasthållning existerar inte. Petar vi tillbaks blir det direkt utvisning. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta? Det blir till att skratta, hihihihihihi!

Sen är Janne Pesonen så sjukt jävla bra att det finns inte. Vilken magisk jävla spelare. Hela den kedjan med Janne-Zacke-Calof är grymt vass. Tycker även att John Norman ser ruggigt het ut och har gjort det över en tid nu, synd bara att puckarna inte trillar in för han skapar mest i laget.


Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK

Sven Sewage: Om det här var en bra match då jävlar är SHL illa ute.

Nr 54 och Hanses måste vara det sämsta som SHL kan erbjuda.

SHL liknar ju innebandy med skridskor.


Sv: Skellefteå AIK
Sven Sewage: Well som sagt, nu är jag gladare... Tur för dom andra lagen att vi fick Pesonen efter jul, annars hade vi legat på 125 poäng redan nu...