Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1672284

Sv: Skellefteå AIK

Zappaholic: Ingen ide att förklara för hatbrottslingen, skrollar du tills det datum han reggade Sven Sewage (ett utav nicken han använder sig av) så ser du att det är hata hata hata i dom flesta inläggen han postar!


Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK

Ser att alla är på is på dagens träning. Pontus givetvis avstängd men tränar ändå. 

Ja, det står 2-0 i matcher för AIK. Nu är det ju så att det finns inga tiondelsvinster i en match. Om det gjorde det så kanske en "rättvis" matchställning skulle vara 1,2 – 0,8 till AIKs fördel. Men, hockey är som livet, det är inte rättvist, lär er leva med det. Att AIK leder med 2-0 är i alla fall mera ”rättvist” än om Brynäs skulle leda med 2-0, men att det varit hyggligt jämna matcher måste man säga.

Om nu AIK vinner kvarten, mycket talar för det men jag tar aldrig ut något i förskott, så kommer det vara för att man är bättre tränade, har fler producerande kedjor och en matchidé som är genomarbetad och sitter i märgen. Brynäs är inte där i år men om de fortsätter i samma stil så tror jag inte de är på 10e plats nästa år efter seriens slut.

 Jag är ingen fan av Bulan, tror att han varit i Ostens närhet för länge, men jag dömer inte ut honom i tid och evighet för det. Han måste få en till säsong och visa vad han går för, inte bara i det spelmässiga, men även utanför plan.  Det man måste ge honom kredit för är ju att Brynäs lyft sig Sen Tommys frånfälle.

Jag vet inte vilka likheter det finns mellan Brynäs och Luleå, jag tycker att Brynäs är otroligt roligare att se än Luleå. De försöker ju spela hockey i alla fall!
Jag hoppas verkligen att Brynäs väljer att gå samma väg som Skellefteå, Frölunda, Växjö och även Linköping.

Jag vet inte heller vad man ska säga om Luleå nu. De håller på att skapa sig arvsfiender på alla håll i landet numera. Ja, visst finns det avsmak för Skellefteå hos andra fans än Luleås och Björklövens också, men jag är ganska säker på att det mesta beror på man vill ju för f-n slå det där förbaskade laget som vinner hela tiden! Nä, AIK vann inte CHL, jag vet, men AIK har dominerat SHL sista åren. Återigen, jag tror inte att alla är ruttna i Luleå, det finns hopp, men det är Osten som tyvärr har försurat vattnen kring Luleå och spridit sin negativa aura. Jag vill ha kvar Luleå som en antagonist, älskar derbymatcherna, men nu håller Luelå på att spåra ur. Sparka Osten, så kommer det att lösa sig.

Sen, vill jag avsluta med att säga att jag tycker det är trist med alla ”du är dum”, ”du är dummare” inlägg som kommer. Jag är av åsikten att alla får redogöra sin ståndpunkt, man får tycka att de andras lag är sopor, men när det blir personangrepp för att man har andra åsikter så blir det trist. När jag läser inläggen så tycker jag att det inte är bara en sida som gör fel här. Det finns ”idiot”-angrepp från alla håll.

Jag vill inte påstå att jag har nån högre moral eller så, men jag skriver inte exakt vad jag tänker. I varjefall så omformulerar jag det jag tänker. Det handlar inte om att jag konflikträdd eller inte står för vad jag tycker, men ofta är problemet med att säga precis det man tänker så går budskapet inte fram. Man får bara en reaktion på hur man uttryckte sig, inte vad man menade. Ni vet ju också att det är en jäkla skillnad på att läsa en text som någon skrivit jämfört med att få höra det muntligen? I text hör man inte nyanser, man tolkar ord osv. Det blir fort fel, man svarar i affekt, så sen är kriget igång. Tja, om det är krig man vill ha, så är det ju ”mission accomplished”.

 Det handlar inte om att dessa forum ska bli nån stillsam diskussionsklubb, typ man sitter i en skinnfåtölj, smuttar på en konjak och uttrycker ”Säger du det, din lilla filur, att Skellefteå AIK har utvecklingspotential? Då måste jag framhärda att MoDo gör mig ständigt besviken för deras oerhörda svaga backbesättning…

Lagen ovan var exempel...:-)
Ni fattar vad jag menar? Det måste ju finnas nått mellanläge mellan det jag gav exempel på och den nivå som råder ibland.

Nåja, det är bara vad jag tycker, ni gör vad ni vill, det är ett fritt land. Det ni kan räkna med är att inlägg som jag är riktade mot mig och som jag anser är personagrepp eller ”idiot”-angrepp kommer jag att ignorera.

Nog om detta, nu är lunchen slut, och jag måste jobba. Har biljett till matchen ikväll och jag ska skrika och heja som som f-n på AIK. Där, på läktaren, har jag ingen självcensur! Hepp!

 

Redigerad kommentar