Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1672943

Sv: Skellefteå AIK

Huge:

Sicket dravel, trodde du kunde lite hockey och försöker vara ärlig, men nu visar det sig att du bara försöker vara smådryg, förringa motståndet och låtsas som att ni bara går på halvfart.

Öh, va? Vi går då definitivt på max, även om det finns mer att ta spelmässigt av laget. Jag tycker att Brynäs har gjort det jättebra och hänger nästan med mästarna/seriesegrarna både spel- och målmässigt.

Faktum kvarstår dock att laget i kvartsfinal bjöd på bäst motstånd vid det senaste SM-guldet, jag tror att det var de två senaste om jag kommer ihåg rätt? I semi och final blåste vi motståndet av banan. En del av förklaringen tror jag är att vi är mer vältränade, att vi sprider istiden i slutspel i grundserie, samt att vi vilat oss i form till slutspelet och låtit spelare läka småskavanker.

Det är dock ren och skär bonnröta att den går in via masken och stolpen.

Det är små marginaler på de flesta hockeymålen. Forssell är en spelare som väldigt ofta har marginalerna med sig i spelet framför kassen, och jag tror inte att han har tur varenda gång.

Ni var då inte liiiite känsliga. Ser på ert forum att mumsbiten utalar sig om att "SAIK nu är hatlaget nummer ett" och alla gillar inlägget. Det är inte så konstigt. Har man som målsätning och strategi att bli Qatar B så får man med hatet, avundsjukan och missundsamheten genom alla dessa rejects man reaköper in.


Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK

En sak som ni icke Skellefteå fans envisas med att upprepa är ni säger att Skellefteå har tur, flyt osv. Näe, Skelleftå har inte mer tur än nått annat lag, det är lika fördelat om det finns nått som kallas "tur" i hockey. 

En journalist (känns hemskt att erkänna det) skrev nyss en sak som Stenmark myntade en gång och som jag hade glömt bort: "Ju mer jag tränar desto mer tur har jag.". Kan det vara så för Skellefteå och andra lag det går bra för?


Sv: Skellefteå AIK

Sven Sewage: Hatlag likt FBK skrev jag! Tycker det är rätt äckligt att du kallar mig mumsbiten jag är inte lagd åt det hållet har jag ju sagt!

Ska su logga in på dina andra nick nu?