Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1673153

Sv: Skellefteå AIK
Blister Brigade: Svårt att säga. Egentligen borde vi vara slut nu, mentalt och fysiskt. Något säger mig dock att matchbilden blir som tidigare matcher.

Hugget som stucket. En sudd igen kanske...

Ni då? Är ni inte oroliga att inte klara av att spela ut ett av säsongens sämsta lag? Det räcker med segrar kanske...

Redigerad kommentar


Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK
Zappaholic/Huge: Jag är rätt säker på utgången, Brynäs vinner med 5-3. Och jag tror vi blir bättre med en förlust i ryggen. Matcherna hitills har varit grymt spännande och jag är impad av erat spel ni är ett helt nytt lag jämfört innan bulan kom. Tror inte han har ändrat så mycket igentligen förutom en stor portion extra "spirit" i laget och när alla börjar skärpa till sig ordentligt ja då finns det inga gränser längre, ni hördes aldrig hemma där nere i tabellen.

Sv: Skellefteå AIK

Zappaholic: Brynäs är ju inte samma lag idag, det är nästan som dag o natt. Så här i efterhand så skulle Tommy fått foten tidigare. Det som syns är att Skellefteå inte har samma slutspelsmatrial i truppen i år. Ja, Pesonen är ju gudabenådad men han har inte visat sig så mycket än i kvarten samt bredden i laget är inte lika slutspelsmässig i år. Dock, det vi har kvar är fysen, det kreativa spelet och farten. Sen måste vi vara bra på att hitta nya idéer i hur vi kan ställa om om motståndarna läst AIK. Sunken hade en bra kommentar i dagens Norran om det.

En chans för de andra lagen är om de får en 2-0 ledning i matchserien och sen kan hålla undan till 4-2 eller 4-3.  Men jag tror ändå att vi har typ 70% chans att gå till final och minst 50% chans att vinna final oavsett vilka vi ev skulle möta, detta baserat på hur AIKs spel ser ut idag. 

Men, vi har INTE vunnit kvarten ännu, ta i trä, it aint over untiil..., så jag vill inte jinxa för mycket nu... Hoppas på 2 snabba mål ikväll tidigt för AIK så musten går ur Brynäs.