Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1674676

Sv: Skellefteå AIK

Sven Sewage: Wikegårds sågning var av klass. Håller med om det han sa på slutet oxå, "sluta gnäll för faan" (ang domarna). Luleå gnäller hela tiden.

Jag upprepar att det är Ostens fel alltihop. Det är han som har satt standarden för Luleå Hockey. Maken till gödselspridare och otrevlig männsika får man leta efter. Tyvärr verkar det som om Fagervall nu har spenderat för mycket tid med Osten. 


Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK

Kaiser:

Linköping ser väldigt väldigt starka ut. Livsfarliga rentutsagt. Visst har vi ett kraftigt mentalt övertag mot dem, men spelmässigt har de nog imponerat mest av samtliga lag i kvartsfinalen. Ett gediget lag med spets, bredd, offensiv och defensiv. Det skulle vara en mycket svår motståndare för oss.

Jävlar vad jag kommer att sitta och hålla på Qatar imorgon. KÄMPA QATAR!


Sv: Skellefteå AIK

Kaiser:

egentligen borde vi såklart sikta högre än att ha Qatar som rival, men de är faktiskt en väldigt tacksam rival att ha.

Rätt så talanglöst lag utan spelidé och egna spelare, det mesta handlar om att förstöra och vara osportslig och ohederlig och krypa under skinnet på motståndaren. Rätt så mediokra, men de bröstar upp sig och intalar sig själva att de liksom är bra. De vägrar förlora med flaggan i topp, utan det ska vara så smutsigt, grisigt och tråkigt som det bara går. Sen är de mentalt svaga och i princip alltid sämst när det gäller.

Publiken och fansen verkar digga det. Yippee! Vi ska vara det onda destruktiva gnetlaget som alla hatar! Flens-Osten... vilken sympatisk och kunnig ledare, vilken härlig representant liksom den magnifike Ledin och de andra hjärndöda! Nu ska vi attackera riksmedia, domare och skrika "låt han dö" så blir nog allt bra?

hihihihi!

Hamsterns miljarder kommer inte göra någon skillnad så länge flens-Osten sitter vid rodret. Inser de detta och ger honom sparken, då kan de bli farliga med tanke på köpestyrkan. Med tanke på årets publikskandaler så kanske de även borde satsa på att köpa in en ny klack likt original-Qatar gjorde i handbolls-VM?