Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1675693

Sv: Skellefteå AIK
Farbror Barbro:En allmän reflexion när man ser videointervjuer som. Är gjorda på NK är att reportrarna inte gör sitt jobb. Var är frågorna om att Osten skämt ut föreningen genom överklagan till RIN. Var är frågorna om klackens beteende. Match 6? Var är frågorna om tillbakagången till destruktivt spel efter Novemberdippen? In i föreningen har Frukthamstern kommit med ett enda mål att försöka komma före Skellefteå AIK. Att det går vara så hatisk mot ett lag som stått för utvecklingen av ishockeyn i Sverige. Jag har kommit fram till att LHF 77 är den med högst IQ av alla med beröring till Luuulhä. Både Flänsen och Posler måste ha en riktigt lång bokstavskombinationer i sina mentala papper.

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK

Kurtan:

sen strunta i Zappaholic som vi här kallar för Zappamums - en djupt störd stackars individ med multipla personligheter, varav en har ett mcyekt riskfyllt och skamfullt (men välavlönat!) arbete som handlar om att stå på alla fyra och ta emot åderpålar rakt in i exit delen av de bakre partierna.


Sv: Skellefteå AIK

Kurtan:

har inte sett så många inlägg av dig innan Kurtan, men det är ju tydligt att du är en person med båda djupa kunskaper inom ishockey och med en fantastisk förmåga att uttrycka dig i skrift.

Mitt tips är att fortsätta vara generös och dela med dig och låta oss alla dricka ur din kunskapens källa!

Att Qatar ett köpelag utan anor som spelar en gnetig och råttig hockey, det visste förstås alla. Tidigare osportslig, fuskig, mammondyrkande, tänjde på gränserna... numera rakt igen ondskufull och 100% ohederlig. Det är tragiskt är att se hur djupt en idrottsförening kan sjunka ner i det moraliska träsket utan att ens kämpa för att hålla näsan över ytan. Bara att inse att Qatar i det närmaste är en levande död genomond hockeyzombie som är för evigt förtappad. 


Sv: Skellefteå AIK
Kurtan: HAHAHAHA. Hej Sven.