Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1678655

Sv: Skellefteå AIK
Zappaholic: Hur kan du jämföra det försvarsspel Rönken körde med i Luleå med det försvarsspel som Skellefteå spelar? Luleå slår sarg ut, lobbar ut i mittzon eller slår icing. Skellefteå spelar sig ut ur egen zon med följd att det ibland sker misstag med chanser för motståndarna.

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK

Kurtan:

När motståndaren har pucken i anfallszon så körde både vi och Qatar med hög och hård press med överbelastning. 

Men spelet ut ur zon... ska uttrycka mig diplomatiskt nu... där skiljde det litegrann kanske? Eller ganska mycket rättare sagt hihihihihi!

När Qatar inte fick tag i pucken och bytena blev längre än 10 sekunder så brukade Qatar även beordra de inköpta gnuggarna att gå ihop i en liten 5-mannabisvärm framför den egna kassen. Bzzzzzz... 5 dvärggnetare i egen målgård! Fredrik Warg myntade "bisvärm framför egen kasse" i semifinalen, och jag skrattade så att det rann tårar när han sa det i invjun på TVn.

Det som gjorde bisvärmen och sargutdunkarmedleyt extra irriterande och pinsamt var att det även var taktiken när det stod 0-0 eller t om när Qatar låg in underläge. Helt otroligt vilket tråkigt defensivt råttigt gnetlag det var.


Sv: Skellefteå AIK
Kurtan: Nänä, du gör det för enkelt för dig genom att gå på en del av kvällstidningarnas bild av den försvarsidéen.

För att bli tagen seriös får du nog titta hur det såg ut och sen återkomma med en redovisning.

Under tiden kan du ju klura på följande:

Varför i helvete skulle ett lag bara slå sarg ut, lobba ut puckar eller slå icing???? Det medför endast att motståndare återtar puck och initiativ alternativt får en tekning i anfallszon.

Du tror väl inte på fullaste allvar att det var Rönkens idé. Du skojar med mig nu va, din filur😂👍👏