Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1679645

Sv: Skellefteå AIK
Ser Hockeykväll .... Patrik Ross... Vilken sopa. Har han haft rätt nån gång? 

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK

Kaiser: Samtidigt blir man lite orolig när Renberg tippar oss.

Evertssson: -Alla lag är köpelag.

Han får svamla som han vill men tror ingen blir lurad. Dessutom tror jag det kommer visa sig nu om importerna verkligen brinner,tvivlar starkt. 

Sewage. Läste du fått in svaret nu på Hockeysverige men Robban har inte svarat än.

Såg ett annat svar av RP och den gode Robban är ute och cyklar tycker jag. Han har väl för vana att vägra ge sig och ofta slutar det bra men när han har fel skulle han nog avbrutit och försökt pudla lite.

RP blir barnslig några gånger. 1. "Ska vi stänga gränserna"? -snälla,det har ingen sagt.

2."Kanada där bryr sig NHL-lagen minsann inte om vilken nationalitet som ingår i lagen,det får juniorligorna ta hand om". snälla,jag kollade igenom de flesta kanadensiska lagen och dom ser ut ungefär som Skellefteå INTE Växjö. Merparten kanadicker,några jänkare och resten nån finne svensk ryss och tjeck. 

3."Publiken skiter fullständigt om det är Rosen eller Laakso som gör mål" -Det vill jag syna. Man förstår RP är miljöskadad av uppväxten med Qatar men normala fans önskar nog hellre hemvävt än utländskt.

4. RP visar som ingen insikt eller förståelse för sambandet återväxt,förebilder och fördelar med egna spelare. Tror han de flesta ligor som har kvoter gör det för skoj skull?

Några egna tankar. Anders Öman (Porser) lyfts fram som fantastisk i hockeykväll med sina pengar. Nu låter man väl överklok men med min ålders rätt måste jag säga jag är skeptisk. Vad är det för glädje att på kort tid köpa ihop ett lag som vinner?

Jag tror att en som Öman bara får sitt ego och egna tillkortakommande tillfredsställt. Sola sig i glansen ser det ut som.

Redigerad kommentar


Sv: Skellefteå AIK
Kaiser:Ja alla som riktar minsta lilla kritik mot saik är idioter. EN JÄVLA BRIST PÅ RESPEKT!