Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1679650

Sv: Skellefteå AIK
Kaiser:Ja alla som riktar minsta lilla kritik mot saik är idioter. EN JÄVLA BRIST PÅ RESPEKT!

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK

DansbandsWolf: Då får man väl säga som Fagervall -DET ÄR DJÄVULSKT GROVA ANKLAGERSER!

Ser fram i mot finalen mot Växsjö, det kommer nog bli en riktigt tuff batalj och nog känns det som att vi borde ha en god chans att ta dom. inför säsongen var Växsjö hela hockeysveriges stora favorit så nog borde dom känna en del press.

All pajkastning hit och dit om köpelag ect är väl saksamma, alla klubbar vill väl ha så bra lag som möjligt och har man inte allt för bra junisar så är det bara att investera i annat. Känns extra bra då vi varit duktiga på att plocka upp duktiga junisar och spettsat med bra inköp (nu har inte alla inköp slagit väl ut) vilket gör det extra roligt att det gått så bra i år.


Sv: Skellefteå AIK

DansbandsWolf: Känner att jag är så förbannad att jag måste kommentera mer. Har du läst alls vad jag har skrivit till tex Sven.Savage? Många skulle nog säga att han har skrivit många anti-SAIK inlägg, men jag har istället berömt honom och inte hackat på honom. Flera SAIKfans här tycker säkert jag är galen som har berömt Sven, men jag kan skilja på sak och person förstår du!!! 

Patrik Ross däremot är en sopa, han ska inte sitta i TV och tycka till om hockey!

DBW, du är så arg så att fort någon SAIK-fan uttrycker en åsikt om de som kritiserar nånting om SAIK, så är du här och hugger. Du har långt kvar till Sven.Savages förmåga att uttrycka sig. Sluta hata så mycket...

Redigerad kommentar

Redigerad kommentar


Sv: Skellefteå AIK

DansbandsWolf: nu får du lugna ner dig. Ross är en sopa oavsett vilket lag han kommenterar. Sen, ursäkta mig för att jag för en gång skull kritiserar någon! Har jag rätt till en åsikt? Visa mig de inlägg som jag kritisrar folk som säger nått negativt om SAIK? Eller är det förbjudet att på detta forum uttrycka en åsikt om de som man anser är fel ute? 

Ge upp din häxjakt DBW, nu börjar du reta upp mig. Du pratar om repekt men visar ingen själv!