Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1679674

Sv: Skellefteå AIK

DansbandsWolf: Känner att jag är så förbannad att jag måste kommentera mer. Har du läst alls vad jag har skrivit till tex Sven.Savage? Många skulle nog säga att han har skrivit många anti-SAIK inlägg, men jag har istället berömt honom och inte hackat på honom. Flera SAIKfans här tycker säkert jag är galen som har berömt Sven, men jag kan skilja på sak och person förstår du!!! 

Patrik Ross däremot är en sopa, han ska inte sitta i TV och tycka till om hockey!

DBW, du är så arg så att fort någon SAIK-fan uttrycker en åsikt om de som kritiserar nånting om SAIK, så är du här och hugger. Du har långt kvar till Sven.Savages förmåga att uttrycka sig. Sluta hata så mycket...

Redigerad kommentar

Redigerad kommentar


Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK

Kaiser:Tråkigt att göra dig upprörd så här på morgonen, min avsikt är inte att komma under skinnet på dig utan på SS/Barbro och möta trollet med trolleri :)

Varför är jag överhuvudtaget här? Ja jag tror att Skelleftebon "Ronerik" kommentar i Norranbloggen om Foppas förlängning med Luleå säger allt:

"Förunderligt att självförtroendet fortfarande är så svagt i Skellefteå. En förening med den historiken skulle kunna höja sig över bypolitikens futtigheter. Det kan nog Skellefteå AIK också. Många av dess fans besitter tyvärr inte den resningen. Det kan inte bygga på annat än mindervärdighetskänsla att man tar varje tillfälle att ge våra norra SHL-grannar ett tjuvnyp, eller ett Petterströmskt pungslag. Hatet tycks drivas mycket från den Västerbottniska sidan gränsen. Samtidigt antyder dessa tillitslösa individer att allt kommer från norr. Dumheter! Läs vad ni själva skriver! Får jag påminna om att vi är i Final? Vi har möjlighet att vinna SM-guld! Snälla ni - glöm nu CHL-förlusten. Det är ok att hylla spelare som varit hos oss, oavsett om de nu är i SKA St Petersburg eller i Luleå Hockey. Att skribenten ville vinna poänger hos oss genom att understryka det som varit mindre bra kan vi bortse ifrån. Journalister är journalister. Luleå spelar inget mer i SHL denna säsong. Koncentrera nu uppfinningsrikedom och kreativitet på det positiva, att följa resan mot guldet."


Trevlig helg!