Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1679733

Sv: Skellefteå AIK

Kaiser:

skärpning Kaiser. Det är bra att försöka vara objektiv, men inte okej att dra ner Skellefteå AIK i smutsen och jämföra med det grisigaste, osportsligaste och ondaste laget någonsin i SHLs historia.

Vad det gäller tjuvnyp och pungslag, så tror jag att båda sidor är lika dåliga.

Näe, absolut inte! Qatar har (hade?) spelare som Ledin, Gnomström, systrarna Abbots, skallkrossar-Forsberg, taliban-Janne, juniorsläckar-Hedman etc. Dvs Royal Straight Flush i hjärndöda spelare. Så är det inte i Skellefteå AIK. Visst gjorde Petterström en ful grej när han hackade Rödin emot pungen, men i Qatar så gjorde Abbot det 2 ggr. De är mer än dubbelt värre när det gäller tjuvnyp, överfall, fult spel, bentackling, skallkrossning, osportslighet, jag skulle nog våga påstå att de är 10 ggr värre. Grusa spelargången någon?

Jag tror inte Luleåfans varken är värre eller bättre än oss från schtaan...  

Jag tror inte att Skellefteå AIKs fans skanderar "låt han dö, låt han dö" när en spelare ligger utslagen efter ett otroligt fult överfall? "Hata, hata, hata" brukar man inte heller höra från Skellefteås fans? Skellefteå AIK är inga änglar, men vi är inte genomruttna och genomonda som Qatar i alla fall.

Den goda sidan av kraften och den onda sidan av kraften är inte samma sak. Lär dig se skillnad!


Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK
Sven Sewage: "Vad det gäller tjuvnyp och pungslag, så tror jag att båda sidor är lika dåliga"
Jag menar inte spelare i lagen utan gliringar och snack mellan oss fans för de olika lagen... Där tror jag att alla lags fans på det stora hela är lika goda kålsupare...

Sv: Skellefteå AIK
Sven Sewage:Ja du Sven (herr Lundberg?) våran biskop håller i alla fall på Luleå så man kan undra vem som är "den goda sidan"?

Sv: Skellefteå AIK

Förstår inte varför Qatars orchfans (samt rumpnissar) ska vara här och mopsa upp sig? Nu är det SM-final, inte grundserie eller slutspel då Qatar trivs som bäst. Nu ska vi göra upp med Dubai om mästartiteln, vårt sedvanliga gnabb kan vi ta när gudet förhppningsvis bärgats.

Sen kan Qatar, Dubai och Robert Pettersson sitta där och skråla att det är mycket roligare att köpa in ett gäng 35-åriga kanadicker på ettårs än att utveckla egna unga spelare från pojkålder. Lite ding-ding värld resonemang eftersom varenda sportintresserad inser att Qatar och Dubai såklart hellre hade satsat på egna speare ifall de haft lite hockeykultur i bygden. Dubais fans erkänner i alla fall det, Qatar lever  någon slags förnekelse. Vissa muppar i Qatar tror t om att Qatar har anor eftersom man lirade byalagshockey på uterinkarna på 60-talet emot Jörn och Medle.