Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1681551

Sv: Skellefteå AIK

Zappaholic: Well, trolltendens är ju inte samma sak som troll... Du är inget troll. Jag tar tillbaka det jag skrev om trolltendenser.. Jag har kanske sett för mycket av Jordskott som går på SVT... Jordskott är en skitserie förresten, men har man sett allt tills nu så får stå ut till slutet.

Nja, liksom Blister så blev jag lite het. Det jag faktiskt tycker är att dina inlägg ibland är obalanserade. Du säger att du inte bryr dig om vem som vinner finalen, men att du håller på Växjö för "det räcker med att Skellefteå vunnit 2 år i rad." Är det främsta argumentet? Är det relevant?

Själv tycker jag att Växö är ett mycket bra lag, dom har minst lika stor chans och förmåga att vinna som Skellefteå, men jag tycker att om Skellefteå skulle vinna även i år så är det en mycket större bedrift än om Växjö skulle vinna, speciellt med tanke på det enorma tappet av toppspelare som skedde. Tittar man på namnen i lagen så håller jag Växjös spelare på papperet som starkare men Laget Skellefteå är bättre än Växjös. 

Man behöver inte gilla andra lag, men man kan ändå respektera dem och skriva gott om dem, håller du med? 

Du hånar tränarstaben i Skellefteå ganska ofta tycker jag, med nicknames och spydiga kommentarer. Är det för att dom tränar Skellefteå eller för att du anser de är puckon som individer? Detta är du inte ensam om ska jag dock säga. Jag har också skrivit nedvärderande om en sportchef, Osten, men det är inte för att han tränar Luleå, utan för att han är den han är som person. Jag tror ändå att han är den ende som jag skrivit nått negativt om för jag har ingen anledningen att skriva om nån annan. Men jag är intresserad att höra från dig vad i Wallson som gör att han är en pajas? Var det första gången du såg en tränare visa sig vara förbannad i båset? Då har du missat många clowner.


Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK
Kaiser: vet inte om jag hånat någon mer med nicknames än CryBert. Jag står för att jag tycker det är skitlarvigt det han suttit och gjort på två presskonferenser. Grinat. Att han sen kan stå i båset och håna motspelare och skrika fula ord efter dem rimmar ju lite illa med tårarna som faller efter matcherna. Patetiskt.

Ja, jag tycker man är en pajas när man springer och sparkar på inredningen. Även Boork var en pajas för ett antal år sen när han skulle kliva ut på isen när vi mötte HV.

Sen är det så att jag sitter inte hemma framför tv:n och hejar fram Växjö. Men jag hoppas de vinner. Vet inte om jag måste motivera det. Jag tycker så.

Sv: Skellefteå AIK

Kaiser:

du försöker resonera med en kille som direkt det finns tillstymmelsen till något negativt att rapportera om Skellefteå AIK, då är han där och avlägger rapport till generalmongot på Qatars sida.

Det var en utvisning på en Skellefteåspelare efter något ojuste, det var tränaren som var arg, det var någon gest från en spelare, vad fan som helst som skulle kunna tolkas på ett negativt sätt.

På Qatars sida sitter mongot och skriver flera mil långa inlägg där 75% har samma syfte: att skada vår förening, Och Zappamums är där och ger honom material, som om det maniska hjonet skulle missa något när han slaviskt följer det fenomenala mästarlaget.

Det man kan trösta sig med, är förstår faktan. Vi är bäst. Jobbigt att sitta där och hata och leta fel när vi näst intill är fulländade. Som att bestämma sig för att reta upp Dalai Lama, utmana Yoda på duell eller ha Sovjet på 80-talet som rival. Stackarna!