Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1681787

Sv: Skellefteå AIK
Kaiser: Vad tror du då Kaiser? Kan Växjö vinna en tredje match på bortais mot er? Ingen trodde ju de kunde vinna två på raken, men det gick. Tre raka? Möjligt. Troligt? Näe...

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK

Zappaholic: Att Växjö kan vinna tre raka borta mot SAIK är inte omöjligt... Jag hoppas och tror vi vinner, men om det är säkert... nej... 

Wallson, Robertson och Klockare har säketr gjort ett grundligt analysjobb, liksom Hallam och hans gossar, men det är så pass tight att det kan bli tillfälligheter som avgör och inte pga det ena eller andra laget dominerar. 

Vanligvis brukar jag förlita mig på att Skellefteå maler ner motsåndet i sedvanlig ordning, men nu tror jag det det måste till lite andra taktiska drag. Oddsen enligt mig för vinst till SAIK är 60-40 (mitt tips är utan värde iochmed att jag tar inga spel på det...:-)


Sv: Skellefteå AIK
Zappaholic: Jag har svårt att tro att Växjö tar en 3:e bortaseger mot Saik för dom lär nog vara taggade till tusen ikväll, ska bli intressant att se matchen ikväll då jag tror det kommer smällas på en del, hoppas på känslor!