Skellefteå AIK

16035 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1681938

Sv: Skellefteå AIK

Huss:

aj aj aj AJ! Det gör ont att se. 0-2 är klart i underkant, länge sedan jag såg oss vara så här utspelade. Typ 6-7 år sedan.Dubai ser väldigt koncentrerade ut och spelar avslappnat, spelar ett bra lagspel. Ingenting stämmer för oss. Vi ser paralyserade ut och tagna av stundens allvar. Passningarna är i knähöjd eller en meter bakom. Vad händer?

Nu har vi 40 minuter på oss att skärpa till oss å det grövsta.

Väldigt otäck skada där på Hennessy. Hoppas att det inte tog i ögat utan bara på kinden eller örat.

Dubai är för övrigt ett väldigt sportsligt lag. Har inte sett en enda filmning eller fult spel från deras sida. Det tyder på ett starkt ledarskap uppifrån toppen och ner. Jävligt bra är de också.

Huvva. Det ser jobbigt ut detta.

Redigerad kommentar

+1

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK

Sven Sewage:SS, en fråga i all enkelhet. Varför är inte du som ett uberfan av skaik aldrig på plats i SKA och bevittnar matchen live?

För övrigt ser Växjö ut att bygga på trenden med bortavinster i denna finalserie. Tiomiljonersmanner Pesonen är han med? Totalt osynlig nu när matcherna betyder allt, men han kanske blir synlig när det blir pp och ofysiskt.

+2

Sv: Skellefteå AIK
Sven Sewage: Vi måste vinna andra perioden med 1 mål. Ligger vi under med 2 mål inför 3e är det kört. Oj vad vi dräller med pucken!

Sv: Skellefteå AIK
Sven Sewage: Jo, det ser tufft ut och du kommer kanske ihåg min beundran för Hallam och hans förmåga att få ihop legoknektarna. Individuellt så håller Växjö högre klass än SAIK (som jag som oberoende tycker tappat för många duktiga spelare) men om du inte får ihop laget så spelar det mindre roll, speciellt när man möter maskinen SAIK. Men om Hallam lyckas med det (mkt tyder på det), ja, då blir det här riktigt svårt, kanske för svårt, är jag rädd. 

Sv: Skellefteå AIK
Sven Sewage: Tycker inte ni är så utspelade. Däremot var det nog över fem år sen ni slarvade så här mycket vid de båda blålinjerna. Wallson får nog slå på hårtorken på högsta kraft i omklädningsrummet.
+1