Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1682054

Sv: Skellefteå AIK

Rytter:

Vad har neutralisera med att spelare ramlar, inte kan lägga ner pucken djupt som Pontus glömmer, Svensson agerar i ultrarapid,Heed fipplar vid 1-3?

Spelarna gör massor av misstag och fattar konstiga beslut som inte har något med Dubai att göra.

Jag väljer att säga spelarna är nervösa bara.

Redigerad kommentar


Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK

Farbror Barbro:

Du verkar inte ha sett mycket hockey ifall nervositet är din bästa förklaring. Växjö lyckas läsa SAIK:s spel från grundserien och har gjort sin läxa till denna final. Att det drälls och fipplas är en konsekvens av att dom normala ytorna inte finns efter som Växjö tagit bort dessa, spelarna blir då nervösa och ängsliga eftersom det som tidigare fungerat inte längre lyckas och ytorna finns inte. 

Du kallar det slarv och skyller allt på Skellefteå att dom inte kommer upp i normal standard, jag hävdar att det är Växjös defensiva skicklighet som gör att det ser krampaktigt, långsamt och struligt ut för SAIK.

SAIK måste upp med en plan B och det redan på Torsdag, och jag tror inte att nyckeln är att få igång offensiven utan snarare att börja grisspela och stänga av som Växjö gör. Ligg rätt hemåt, lyft ut pucken och gå på kontringar, tråka ut Växjö genom att spela som dom gör. 

Lyckas inte SAIK ändra matchbilderna (som varit lika i alla matcher utom en) så är risken att det är över på Torsdag redan.