Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1682725

Sv: Skellefteå AIK

Monno:

jag tycker absolut att Dubai är värdiga mästare då man var det bästa laget. Inga bortförklaringar där.

Mår bara lite illa av att expertkommentatorer, journalister, fans från andra norrlandslag... att de inte klarar av att vara objektiva. Hederliga. Att jantelagen är så stark i Sverige, det äcklar faktiskt mig. Det äcklar mig likt dansbandswolf sjukdomsjagande och åderpåleslukande aktiviteter.


Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK

Jag får nog också ta och tacka för mig för ett tag framöver. Min fru är inte nöjd med att jag sitter och är full och arg och skriker framför TVn och datorn, hon avskyr hockey i allmänhet tror jag? För inte kan man bara hata Skellefteå AIK sådär då vi är det goda laget?

Barnen har man redan lyckats hjärntvätta, så där är det lugnt. Dessutom har jag mina studier utöver arbetet som också är krävande, alltså både studierna och arbetet är krävande och då håller det inte att tanka ett par lådor rödtjut när det är match.

Näe, tack för mig. Som tur är så är det snart silly season då Qatar, Qatar B och Géatan Royers gäng är som bäst. Vem vet, kanske blir det fler inköpta spelare som Ledin, Mannberg, Niinimäki och Géatan Royer även detta år, det måste bara kännas spännande för er från förlorarnas hörna? Och sen kan ju Petter Rönnqvist komma där med sina smarta expertkommentarer i silly season, då blir nog allt bra för alla - kvalitet rakt igenom så att säga. Man får passa på att gratulera på förhand. Hejdå!!!


Sv: Skellefteå AIK

Sven Sewage:

word! ( tror jag man skriver)

Känns redan nu klart bättre. Jag ser inget slut på dynastin och vem vet mycket snart kan sillyn och bokslut m.m få denna hemska dag att kännas som ett litet gupp på vägen.

Jag menar laget får mer sympatier än Dubai ute i stugorna tror jag. Det är bara i böckerna vi förlorade,i verkligheten vann vi. Och ett omtag tror jag kan vara bra efter två guld isf göra en jättekrsch efter tre,fyra fem.

Redigerad kommentar