Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1682730

Sv: Skellefteå AIK

Jag får nog också ta och tacka för mig för ett tag framöver. Min fru är inte nöjd med att jag sitter och är full och arg och skriker framför TVn och datorn, hon avskyr hockey i allmänhet tror jag? För inte kan man bara hata Skellefteå AIK sådär då vi är det goda laget?

Barnen har man redan lyckats hjärntvätta, så där är det lugnt. Dessutom har jag mina studier utöver arbetet som också är krävande, alltså både studierna och arbetet är krävande och då håller det inte att tanka ett par lådor rödtjut när det är match.

Näe, tack för mig. Som tur är så är det snart silly season då Qatar, Qatar B och Géatan Royers gäng är som bäst. Vem vet, kanske blir det fler inköpta spelare som Ledin, Mannberg, Niinimäki och Géatan Royer även detta år, det måste bara kännas spännande för er från förlorarnas hörna? Och sen kan ju Petter Rönnqvist komma där med sina smarta expertkommentarer i silly season, då blir nog allt bra för alla - kvalitet rakt igenom så att säga. Man får passa på att gratulera på förhand. Hejdå!!!


Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK
Sven Sewage: Ditt sista inlägg förklarar ju hur jävla misslyckad och tragisk du är som människa... Egentligen borde man ju få sympatier men känner bara äckel.

Sv: Skellefteå AIK
Sven Sewage: Äntligen har du fattat att du hör bäst hemma långt nere i gruvan. Glöm inte att stänga schaktet efter dig.

Sv: Skellefteå AIK
Sven Sewage: Sovjethockey ala 80 tal.... Hahahaha 

Sv: Skellefteå AIK

Sven Sewage: Förlorarnas hörna? Sitter du i vinnarnas hörna? 

Ajajaj, för mycket vin igen...


Sv: Skellefteå AIK

Sven Sewage:

Jag tar också time out. Någon gång i veckan möjligen in och kommenterar nyförvärv eller annat viktigt.

Huvudsaken du dyker upp Sewage när det börjar dra ihop sig med träningsmatcher eller annat viktigt.