Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1682793

Sv: Skellefteå AIK

ULTIMAVICI:

på tal om att känna äckel, vad var det för någonting Petter Rönnqvist hade där i skägget efter att ha besökt Dubais köpelagsfest hela natten lång? Han sade ju själv under match att han bara satt där med öppen mun och gapade.


Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK

Ja då var min timeout över. Nä vill bara förtydliga anledningen jag reggade in här från början var mest bara för att göra korta kommentarer för att stötta Sewage. Nu råkade det bli betydligt mer dock.

Läste HS förra sommaren och hösten och Sewage var i princip ensam mot alla påhopp både han och AIK fick ta emot från galningar i andra klubbar. 

Lögnerna från Savage på lulesidan var och är värst och bemöttes briljant veckovis.

Skäms inte för att säga min aktivitet här bygger till stor del på hur Sewage kommer agera.

Oavsett blir det nog något inlägg då och då kring AIKs silly.

Qatars fula förehavanden måste också hållas koll på. Det som är på gång där i nuläget är väl hur dom tänker tömma Modos damer på spets.


Sv: Skellefteå AIK
Sven Sewage: Förresten grattis till värvningen av Ritola, du har ju tidigare förklarat din vördnad för honom. Den finns kvar antar jag?

Sv: Skellefteå AIK
Sven Sewage: Ingen aning vad han hade i skägget, antar att han föredrog att sitta med öppen mun framför att bli våldtagen på alla fyra som SAIK blev i denna serie..