Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1682826

Sv: Skellefteå AIK

Ja då var min timeout över. Nä vill bara förtydliga anledningen jag reggade in här från början var mest bara för att göra korta kommentarer för att stötta Sewage. Nu råkade det bli betydligt mer dock.

Läste HS förra sommaren och hösten och Sewage var i princip ensam mot alla påhopp både han och AIK fick ta emot från galningar i andra klubbar. 

Lögnerna från Savage på lulesidan var och är värst och bemöttes briljant veckovis.

Skäms inte för att säga min aktivitet här bygger till stor del på hur Sewage kommer agera.

Oavsett blir det nog något inlägg då och då kring AIKs silly.

Qatars fula förehavanden måste också hållas koll på. Det som är på gång där i nuläget är väl hur dom tänker tömma Modos damer på spets.


Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK

Farbror Barbro:

psykot sitter och kallar Pesonen för en diva... Pesonen har alltså spelat på sprutor hela slutspelet då han haft en bruten tumme. Sådant passerar obemärkt förbi här på hockeysnack där det sitter ett gäng asätande hyenor och andra som lierat sig med den onda sidan. Sen sitter han och skrattar och hånar Adam Pettersson när han åker på en allvarlig skada och skär av vadmuskeln. En skruv lös? Nej, det är värre än så. Äckliga människa!

Kommer som sagt att hålla en lägre profil, orkar inte var här och tjäbbla dagarna i ända. Visst finns det flera vettiga, såsom Huss och killarna från Timrå, men mestdels är det att kasta pärlor för svinen. 


Sv: Skellefteå AIK
Farbror Barbro: Har du också tömt en låda rödtjut?

Sv: Skellefteå AIK

Farbror Barbro:

"Skäms inte för att säga min aktivitet här bygger till stor del på hur Sewage kommer agera."

Klart som fan, ni är ju samma person.

Det som är så tråkigt är ju att det nu börjat hänga riktiga SAIK supportrar här som faktiskt är riktigt vettiga, som kan ge å ta lite och som går att disskutera med. Så en förlust av Er/Dig tror jag kan höja statusen i den här boken till liknande för Modo, Brynäs och Timrå. Än om dom har en annan historia.