Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1682827

Sv: Skellefteå AIK

Farbror Barbro:

"Skäms inte för att säga min aktivitet här bygger till stor del på hur Sewage kommer agera."

Klart som fan, ni är ju samma person.

Det som är så tråkigt är ju att det nu börjat hänga riktiga SAIK supportrar här som faktiskt är riktigt vettiga, som kan ge å ta lite och som går att disskutera med. Så en förlust av Er/Dig tror jag kan höja statusen i den här boken till liknande för Modo, Brynäs och Timrå. Än om dom har en annan historia.


Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK

Ja, Växjö vann, det var rättvist, de var bättre under denna finalserie! Dom har gjort en utmärkt insats och lyckdes neutralisera Skellefteå.

Jag ger mig inte in i diskussionen om vad Skellefteå kunde ha gjort bättre osv, klart är att laget i år inte var i nivå som fjolåret eller året innan dess heller. Som Blister också nämnde. det har redan skrivits spaltmetrar om tappet av 3 förstakedjor, med poängsprutor i varje kedja, och ändå lyckas laget vinna grundserien och komma till final för 5e året i följd. Även om man inte är Skellefteåfan så så är det beundransvärt, tycker jag i allafall.

Laget 15/16 kommer att kriga i toppen, det är jag helt säker på. Nu återstår silly season och det kommer att bli intressant också, för alla lag.

Jag tror nog, jag är inte säker, att jag kommer att lämna/sluta skriva här på HS. Rent allmänt tycker jag det är för mycket personangrepp, skitsnack om olika lag (inklusive SAIK). Hädanefter tror jag att det blir andra forum jag besöker (nej, jag heter inte Kaiser där.)

Hursomhelst, grattis igen till Växjö, och tack Skellefteå AIK för er utmärkta insats! Ni kommer att bli Sveriges Bästa Lag igen inom kort!

Tack och hej!