Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1690912

Sv: Skellefteå AIK

Uj va man sitter och väntar på slutklämmen.

Har hänt en hel del i de andra klubbarna förutom Luleå. Måste säga både Brynäs och Modoskribenterna här på HS håller en imponerande ödmjuk ton. Dom är iofs hårt prövade.

Synd om Fagervall som kanske inte riktigt vill inse att det är han som får betala Ostens omotiverade guldpropaganda. Om allt havererar har Osten ändå vunnit tid,får sitta kvar ett år till närmare pensionen och Fagervall blir då den perfekta syndabocken.

När jag jämför dessa tre grannar rankar jag Brynäs som bäst,tätt följt av Modo och faktiskt Luleå som sämst.

I SHL totalt tycker jag Karlskrona och Rögle ser svagast ut. Trea från botten Luleå och sedan många jämna lag. Skellefteå AIK tror jag har ett försprång till dessa,kan ju redan idag sätta ihop fyra samspelta formationer,bara en sån sak.

NSD är inne på samma linje som jag när dom ger hela 16! spelare i Luleå antingen underbetyg eller betyget låg SHL-nivå.

Får erkänna nyheten om Butler först väckte avund,sedan vill man inbilla sig det fanns anledningar han inte hamnade i AIK. 

Ritola rehabbar,en till hade varit magstarkt. Modo kanske bjöd över och nog får man för sig Butler har släppt det här med utveckling och tänker mer på att casha in resten av karriären. Kanske har vi en större fisk på kroken.

Riktigt roligt med alltfler envägs för våra exporter. Som jag ser det tar de för varje år ett steg framåt. Dom har inte tagit NHL med storm men huvudsaken det går åt rätt håll.


Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK
Farbror Barbro:Som brynäsare vet inte riktigt vad som väntas nästa säsong, enligt experterna är vi tippade att komma runt en elfte plats, medans jag själv inte alls tycker att vårt lag ser så bedrövligt ut och säkert kan hamna iaf på en sjunde plats? Tycker vi gjorde en hyfsat OK insats i kvarten mot Skellefteå (spelmässigt) så om man bara kan bygga vidare på det så ser det ganska bra ut ändå! 

Dock lag som Växjö, Färjestad och Skellefteå blir nog väldigt svårslagna nästa säsong! Ser ut att ha riktigt starka lag på pappret! 

Sv: Skellefteå AIK
Man längtar efter första träningen nu, hoppas på två bomber till då! I klubben norr om oss, silverland så gnälls, grinas och klagas det i vanlig ordning på vårat mästerlag. Avundsjukan ökar för varje år. Man fått le brett åt vad som skrivs. Kul att dom satsar med hårdhandskarna, kan ev. bli semi för dom i år ;-)