Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1691898

Sv: Skellefteå AIK

Kaiser: Pettersson skriver: "Men vi kan väl åtminstone slå fast att alla klubbar och alla dess fans hade tyckt att det var rätt fräckt om just deras lag lyckades dra fler folk till första isträningen än man har i publiksnitt under säsongen?"

Själv kan jag tycka att det är MYCKET häftigare med mycket folk på matcherna, än på ett gratisjippo. Visst är det roligt att så många dyker upp under "öppet hus", men det hade väl varit väsentligt roligare om laget varit så intressant att det faktiskt även drar folk när man spelar match och inte bara när det är gratis?


Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK

J F K:

 

Är det någon som sagt emot att det vore häftigare med mycket folk på matcherna? Kan inte hitta ett ord om det i Robbans text.

 

Självklart vill alla fans i Sverige helst ha fullsatt varje match men frågorna säger ju inte emot varandra på något sätt. Nu är det inget lag i Sverige som hade fullsatt varje match förra året och vad Robban menar är givetvis att alla fans i varje lag, skulle tycka det var häftigt om just deras lag hade en hög siffra. Det säger ju inte emot på något som helst sätt att man även skulle vilja ha fullsatt varje match eller att man tycker det vore "häftigare med fullsatt varje match istället för en hög siffra på första träningen".

 

Eller skulle du irritera dig ifall ni hade högre siffra på första träningen än erat föregående års publiksnitt? Typ "Va fan kommer det så mycket folk för, det hade varit bättre ifall det i alla fall vore under snittet från förra året".

Sen att Modo år efter år lyckas ha ett bra publiksnitt är bara att applådera. Väldigt imponerande faktiskt. Att de har högre än Skellefteå beror nog dels på eran fina/relativt stora arena + att det känns som ni har större stöd från kransstäder/samhällen som ligger intill såsom ex Härnösand osv. Men hur som är det imponerande, speciellt med tanke på er förra säsong.

Redigerad kommentar


Sv: Skellefteå AIK

J F K:

själv tycker jag det är mer utvecklande och roligare att satsa på att utveckla egna produkter än att köpa in ett gäng 40-åriga kanadicker. Samt att det är roligare att ha fulsatt på ispremiären jämfört med att ha några hundra. Men kul att man kan tycka olika.


Sv: Skellefteå AIK

J F K: Visst är det så, men jag ser inte att det är ett motsattförhållande, antingen heller som du antyder. Du verkar också ha retat dig gallfeber på detta! Kul! 

Beläggningsgrad för SHL 2014/2015 ser ut så här: 

99% Örebro Hockey
98% Djurgården Hockey
97% HV71
87% Växjö Lakers
84% Skellefteå AIK
80% Leksands IF
80% Luleå Hockey
75% Frölunda HC
73% Färjestad BK
71% MODO Hockey
69% Linköping HC
65% Brynäs IF

Totalt för SHL 2014/2015: 80%

Med ditt resonemang så var det "MYCKET häftigare" i Skellefteå Kraft Arena än i Fjällräven Center förra säsongen, eller? "Häftigast" i Örebro verkar det ha varit?

Redigerad kommentar