Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1691931

Sv: Skellefteå AIK

J F K:

 

Är det någon som sagt emot att det vore häftigare med mycket folk på matcherna? Kan inte hitta ett ord om det i Robbans text.

 

Självklart vill alla fans i Sverige helst ha fullsatt varje match men frågorna säger ju inte emot varandra på något sätt. Nu är det inget lag i Sverige som hade fullsatt varje match förra året och vad Robban menar är givetvis att alla fans i varje lag, skulle tycka det var häftigt om just deras lag hade en hög siffra. Det säger ju inte emot på något som helst sätt att man även skulle vilja ha fullsatt varje match eller att man tycker det vore "häftigare med fullsatt varje match istället för en hög siffra på första träningen".

 

Eller skulle du irritera dig ifall ni hade högre siffra på första träningen än erat föregående års publiksnitt? Typ "Va fan kommer det så mycket folk för, det hade varit bättre ifall det i alla fall vore under snittet från förra året".

Sen att Modo år efter år lyckas ha ett bra publiksnitt är bara att applådera. Väldigt imponerande faktiskt. Att de har högre än Skellefteå beror nog dels på eran fina/relativt stora arena + att det känns som ni har större stöd från kransstäder/samhällen som ligger intill såsom ex Härnösand osv. Men hur som är det imponerande, speciellt med tanke på er förra säsong.

Redigerad kommentar