Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1692017

Sv: Skellefteå AIK

Kaiser: Jo men att dra en gräns blir ju jättesvårt. Närområde för oss här uppe är ju snarare 10mil (eller 15 till och med) än 3mil. Jag är t.ex. uppvuxen 3,5mil utanför stan och är ju väldigt mkt Öviksbo...

I Stockholm kan ju ett närområde på 3mil innebära att man inte ens säger att man bor i Stockholm.

Edit: Bara ett tillägg så ja, Modo måste ju vara ett av världens bästa bottenlag. I ligor med utslagning kan det inte finnas många lag som trotts man med några undantag legat i nedre halvan av tabellen som klarat sig kvar så många år i rad.

Ja än hur det är så håller man ju norrlandslagen högre än valfritt lag söder om Gävle. Och än hur mycket vi gnabbas om NHL spelare hit och dit är det ju ingen som missunnar någon att dom ska lyckas. Det vore ju riktigt kul med en äkta superstar i NHL från norr "igen". Dock växer dom ju inte på träd riktigt. 70tal/tidigt 80 generationen var ju bissarr i svensk synpunkt på antal storstjärnor.
Idag finns dock en helt annan bredd. Kan ju aldrig vare så många 3-4de line spelare i NHL som nu? (Svenska alltså).

Iofs har vi ju snuskigt bra backar, men det är som inte lite lika kul som spelare som vinner poängligor m.m. ;)

Redigerad kommentar


Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK

Monno:

det är ingen i Skellefteå som tycker illa om MoDo. Nästan alla gillar MoDo. En anrik förening som vart fantastiska på att få fram talanger och bidra till svensk hockey. Men på senare tid har vi vart mycket bättre, och det är lite kul att retas tycker då fler än mig verkar det som. Det är inte blodigt allvar.


Sv: Skellefteå AIK

Monno: Ja dra gräns är jättesvårt och avstånden här uppe är ju stora... Vet att det finns de som åker 25 mil (enkel väg) för att se hemmamatcherna...så därför tycker jag som jag skrev att det kanske det inte är så relevant att jämföra så mycket. 

Vad det gäller spelare som exporterats till NHL så har MoDo utmärkt historik, håller helt med! 

Hoppas det går bra för er på fredag!