Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1692250

Sv: Skellefteå AIK

Farbror Barbro:

fint skrivet Barbro.

För Qatars del så är det ju frågan om en förening utan anor och utan hockeykultur i bygden, så det är ingen direkt lätt utgångspunkt att starta ifrån. Men tror ändå att flens-Osten personligen rår för mycket med sin egna köp-provision i det personliga anstllningsavtalet. Nu när hamstern lassar in miljon efter miljon så jublar nog flens-Osten och hans bildsköna familj. Men nån gång inom en snar framtid så måste nog flensis pensionera sig, och då är man ju klart orolig att köpelaget kan få vind under seglen.

För MoDos del så har de grunderna, hockeykulturen och anorna, men där tror jag nog att det mer är Foppa som lovar gamlar suparpolare dittan och dattan när de är ute och röjer i Las Vegas. Man har ju sett filmen The Hangover så nog fattar man att de mest osannolika händelser kan slå in efter en fet helg bland neonljusen. Om MoDo hänger kvar i 10 år så skulle då inte jag bli förvånad om Adam Deadmarch gör comeback i MoDo år 2025 som 50-åring? Vem vet, kanske blir laget snart det första i världshistorien som har en snittålder över 40 år där varenda en är inköpt?

Fy fan vilken sabla tur man har att man får vara Skellefteå AIKare. Vi gör allt rätt på och utanför isen, har de rätta värderingarna både på isen och i styrelserummet, och så är vi näst intill ostoppbara på isen. Som en instruktionsvideo hur man är bäst och mest god samtidigt. En god naturkraft helt enkelt, nog måste hockeygudarna ligga bakom?

För Qatar och MoDos del blir det nog att kika på den där nya norska kriminalserien, vad var det nu den hette? Vem är det de dyrkar?


Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK

Sven Sewage:

Här finns det ingen ödmjukhet, bara en jäkla ironi. Jag anser att man inte ska vara alltför stor i kä..en. Ta och börja om och va lite trevligare i era kommentarer om andra, rätt va det är så hamnar ni själv i underläge (javisst ja Löven slog ju er)