Skellefteå AIK

16035 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1692469

Sv: Skellefteå AIK

Lite av en styrkedemonstration av AIK ikväll.

Kom väl upp i ca 50% och insatsen osar mästarklass i sin fullständiga trygghet.

Det märks AIK har sin plan. Det märks alla följer den. Det märks AIK har självförtroende.

Riktigt roligt läsa kommentarer från höger och vänster där folk inbillar sig saker. Oj vad kuvade de är som förstorar en träningsmatch i början av augusti.

Tror aldrig jag sett AIK så otroligt nerkörda av försäsong och det tolkar jag som laget har gjort allt som bara går göra för att stå som segrare i april.

Kan tolkas divigt av missundsamma men AIK verkar ha fokus fantastiskt högt och långt bort. Matchens utgång såg ut bekomma dom som en mygga för en elefant.


Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK

Farbror Barbro:

någon igår skriver att han vill backa rahimi?

https://twitter.com/andreasdegerman

den här stackaren verkar inte ha det helt lätt i livet:

https://twitter.com/EVanhatalo


Sv: Skellefteå AIK

kollade inte på matchen, men enligt rapport så var Hanses inte bra. Tror ändå på hojom, han startade svagt även ifjol för att sen spela upp sig. Mentalt stark.

Även modigt av Jimme att kasta handskarna mot Rahimi som inte direkt är någon duvunge. Men helst skulle man vilja se andra än lagkaptenen stå upp för laget, tänker t ex på Martin Lundberg som är tuff både på utsidan och insidan, även A Lindholm är hård, och vår påpapperet bästa spelare som dessutom är lagkapten är den som förväntas stå upp för laget? Skulle gärna se en högerfattad tuff och fysisk transatlantforward som går rakt på mål och dessutom kastar handskarna vid behov. Skulle även vilja se en tung back som är bra på det statiska spelet runt kasse och sarghörn.

Vi saknar lite tuffhet tycker då ja. Tror tyvärr vi kommer att åka på många skador och fula smällar i år om inget görs.

Sen...

Att Bagdad Bob på Qatars sida inte har ett liv... det kommer inte som en överaskning. Satan vilken jävla nörd han är. Men nu har stackarn tagit det till en ny nivå! hihihi!

Så här skriver han nu:

Ikväll möter Apan Pungen och var säkra på att Ulf-Ture kommer att fortsätta att skriva. Men inte om matchen. Den ser han inte. 

Däremot kommer han att hata. Som vanligt.

Mycket självinsikt? hihiihihi!

 Sen är jag inte förvånat att någon med det Qatarklingande namnet "bisterfinnen" som är MoDoit är är och skvallrar om att vi värvat en talang från Hälsingland till vårt hockeygym. Det har ju aldrig MoDo gjort? Nej nej, bara talanger från den egna kommunen! hihihihi! Qatar är ju fan ännu värre, har inte funnits en hockeyspelare från Qatar värd namnet på ett årtusende! 


Sv: Skellefteå AIK

Farbror Barbro: Nja, nog tycker väl jag att det finns anledning till viss oro ändå. Jag håller med de som tycker att vi väger för lätt på backsidan. Att kasta in tunga junisar är inte lösningen på det problemet. Visst, vi ska inte lägga oss platta efter 2 matcher och vara rädda för kvalseriespöket, men visst måste vi reflektera över det vi har sett hittills? Forwardsidan är jag inte orolig för, där kommer vi att få till det, men backsidan är tunn.

Sen så visar ju Hanses inte upp nått lysande spel direkt. Han är eoner från Markus kvalitet.

Nog tror jag att det känns jävligt att gå av isen med 6-0 i baken även om det är träningsmatch. Hoppas bara att det väcker revanschlusta.  Förlust mot Skansenlaget på torsdag är inte omöjligt med den form som AIK visar just nu.


Sv: Skellefteå AIK

Men herregud Det är träning och de missundsamma hjonen flockas hit likt arbetslösa gnetfinnar flockas till Qatar. Skaffa er ett liv grabbar!

Tyvärr för vår del så fick Rautio öppna båsdörren, annars hade vi vunnit med 8-6.


Sv: Skellefteå AIK
Farbror Barbro:
Glöm inte att domarna var emot er också och självklart att ni inte ville vinna eftersom det inte stod något på spel.
+6