Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1692488

Sv: Skellefteå AIK

Farbror Barbro: Nja, nog tycker väl jag att det finns anledning till viss oro ändå. Jag håller med de som tycker att vi väger för lätt på backsidan. Att kasta in tunga junisar är inte lösningen på det problemet. Visst, vi ska inte lägga oss platta efter 2 matcher och vara rädda för kvalseriespöket, men visst måste vi reflektera över det vi har sett hittills? Forwardsidan är jag inte orolig för, där kommer vi att få till det, men backsidan är tunn.

Sen så visar ju Hanses inte upp nått lysande spel direkt. Han är eoner från Markus kvalitet.

Nog tror jag att det känns jävligt att gå av isen med 6-0 i baken även om det är träningsmatch. Hoppas bara att det väcker revanschlusta.  Förlust mot Skansenlaget på torsdag är inte omöjligt med den form som AIK visar just nu.


Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK

Kaiser:

Visst är det viktigt att reflektera och utvärdera.

Så här tänker jag.

En ny back + forward har jag hela tiden uppfattat Lasse J också har i tankarna. Dock lär vi ändå tillhöra de lättare lagen.

Om man utgår från gårdagen bör dock hela laget bytas ut. Ingen var ju bra och det hela såg ut som det brukar. Dvs egentligen ingen anledning till oro om man inte gör det okloka och börjar dra växlar på AIKs standard när dom är oerhört långt från rätta nivån.

Ta bara Skellefteå AIKs "egna" skidtjej Charlotte Kalla. Ett par veckor innan VM var hon deppad och sur och sa hon inte hade något i VM att göra. Sedan när man släpper upp det hela blir det något helt annat.

Är det något lag som blir lidande och är längst ifrån sitt rätta jag pga tung träning är det AIK. Det är ju vårat adelsmärke,fart fläkt,passningar,finess,platsbyten -AIKspelet.

Om jag uppfattat det hela rätt blir benen tunga men inte bara det. Syret rusar ut i musklerna och hjärnan börjar fatta felaktiga och långsamma beslut. Spelet försvinner,alla får köra själv så bäst det går,ingen orkar hjälpa till,allt blir mesigt tafatt och blekt osv.

Jag är inte orolig men skulle heller inte tacka nej till en rightarback typ Adam Larsson eller en vass målgörare.