Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1692592

Sv: Skellefteå AIK

Enligt Vanhataloninen och Svinjävla Degerman så ska Daniel Fernholm göra blixtcomeback i Djurgården i kvällens match mellan oss?!?

Skulle inte tro det!

Fernholm har tyvärr inte spelat en sekund efter att skallkrossar-Forsberg stod för årtiondets fulaste överfall ifjol... påhejad av orchklacken som sen drog till med "låt han dö, låt han dö" efter att Fernholm låg utslagen på isen.

Vanhataloninen och Svinjävla Degerman är fan inte kunniga alltså. Nej.


Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK

Ja man har blitt kallad det ena och det andra i hockeyforumens värld. Den 66-årige pensionären i flera år, hoppas att du dör snart... så var det efter jag skrev att jag var född 1947, eftersom Savage uppträder som han har 47 kromosoner, så var det.

Nu är man Ulf från Piteå. Det känns riktigt hedrande måste jag säga. En rätt så cool norrlänning, avslappnad, riktigt bra smak, och så en jävulskt snygg hoj.

Nu kan man såklart inte bara byta liv sådär, men känslan för mig är att den som får byta med Ulf, han drar en vinstlott. Hoppas du läser detta Ulf, och får be om ursäkt att Vanhataloninen och Svinjävla Degerman hänger ut dig sådär.


Sv: Skellefteå AIK

Skulle vara roligt höra vad hjärndoktorn Yelverton som flydde från lule tycker om att de värnar och värvar spelare som släcker,avslutar karriärer.

Tror Yelverton antingen helt enkelt tog avstånd från Luleå HF men även insåg han riskerade leg. rykte och trovärdighet om han syntes på samma bild som Luleå HF eller bara Osten var illa nog.

Läser i luleåboken Savage fortsätter hänga ut en oskyldig ovetande. Satan va smutsigt. 

Jag tror också Savage kan vara koskenalkisen Vanhataloninen ,svinjävla Degerman eller möjligen den fete halvalkade skelleftehataren Zeb-M olofsson eller störde halvpsykopaten Lasse P.