Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1692903

Sv: Skellefteå AIK

Tom:

tänk på att samma person sitter och refererar till Frölunda som Värsta Köpelustan, och samma hjon kallar oss för köpelag. Vad ska man säga? Inte mycket fläsk i den palten, en flatpalt helt enkelt.

Visst har Qatar gjort sig av med en del hjärndöda såsom systrarna Abbots och Per "döda fiskögon" Ledin, men det finns en hel del att ta av kan man säga! Många hjärndöda spelare kvar med Gnomström i spetsen. Dessutom ett antal skoningslösa återfallsförbrytare med ett mål i sikte: att skada och avsluta karriärer.

Asså... hockey är en tuff sport och det går fort där ute. Ibland blir det fel, och en liten felbedömning kan bli ödesdiger. Men i fallet Qatar är det inte bara en liten felbedömning, utan det är satt i system att spela snorfult.

Okej om man nu spelar tufft och vårdslöst, man kör en tung fysisk hockey och lägger inte fingrarna emellan i närkamperna, man ger och tar stryk. Men nej nej, får man en smäll så ligger man kvar och sprattlar med benen likt en fisk på torra land. Nuddar man vissa så ramlar de ihop likt Italienska fotbollsspelare. Det är det man stör sig på, osportsligheten.

Det har med ledarskapet att göra. Även om en spelare är normal när han tar pengarna för att lira i orchernas lya vid namn Kööp Arena... det går fort att han blir ond. Asså har man en ytterst sportslig ansvarig som fuskar stup i kvarten, inte kan bete sig som folk, inte klarar av att vinna genom fair play, inte klarar av sig finna sig i reglerna och uttalade överenskommelser, utan det ska fuskar, överklagas, anmälas, skrikas rasistiska tillmälen, hota spelare med dittan och dattan... ja denna djupt osportsliga värdegrund sprids såklart neråt i föreningen. 

Eller sprids neråt och neråt... flensis (flens-Osten alltså) är en ledare likt Sepp Blatter som lyckas klamra sig fast på makten på ett väldigt oärligt, fuskigt och korrumperat sätt. Men ändå smart. Flensis har haft katastrofala resultat på i princip alla plan: sportsligt, ekonomiskt, PR-mässigt, talangutvecklarmässigt, allt har gått åt pipan. Men han tilltalar de mest extrema krafterna hos den mörka sidan: Qatars klack (nu reser sig håren i nacken på mig när jag skriver detta!). De som skriker "låt han dö, låt han dö" när någon ligger skadad på isen, de som springer och kastar flaskor emot expertkommentatorerna vid förlust, de som mordhotar diciplinnämndens ordförande, denna hatiska grupp som njuter av att förstöra hockeyn på alla sätt de kan. Denna genomonda grupp sitter där och fantiserar: nu tar vi dessa miljarder köpepengar och köper in de värsta benknäckarna SHL någonsin sett och så mördar vi motståndarna, vi ska fuska, skada, alla ska vara rädda för oss!

Flensis har alltså blidkat dessa monster, och alla vi som har sett filmerna känner nog till denna kända quote från Yoda:

Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering. Suffering leads to sargutdunkarmedley and köpmani.


Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK

Missade den här:

bortåt tjugo år tillhört de tre genomsnittligt mest lyckade i slutspelen.

hihihihi!

Ja där ser man! De två andra lagen som var lika "mest lyckade"... undra om de också åkte ut direkt i kvartsfinal när slutspelet drog igång i ett helt årtusende i sträck. Förutom två gånger, då åkte man på dyngsmisk mot värsta rivalen som man då har 8 raka torsk mot! 

Eller handlar det om att gå på sommarlov så tidigt som möjligt? Först till sommarlov vinner? Jag kanske har missförstått? I så fall är ju Qatar inte bara topp tre, utan då är man nog årtusendets klart "mest lyckade" lag i slutspelen! hihihihi!