Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1693050

Sv: Skellefteå AIK

J F K:

Jag provade ödmjukhet en gång, och jag var som väntat jävulskt bra på det också!

Skoja ba. Ödmjukhet är bra, men ärlighet och sanning är viktigare.

Tommy Sandlin var förstås en jätteduktig och framgångsrik tränare, dessutom verkade han vara en trevlig människa med fin värdegrund. Har mycket respekt för honom och det han åstadkom med Brynäs.

Men skulle inte bli ett dugg förvånad om supertrion Wallson/Robertsson/Klockare nu går och tar 8 guld, eller t om fler. Sen givetvis måste vi då även nämna Lasse the Almighty J som... Gud är väl kanske att ta i, men i alla fall är han en halvgud i mina ögon. Som Herkules, Jesus... typ. Och sen då Pea Israelsson, vilken ledare, vilka fina värderingar. Och då den gamle klubblegenden Lasse Marklund. Och Rolle Stoltz, Micke Engström, Mikaelsson, Öbba... alla dessa kloka hockeyälskare som  jag glömde nämna nu som även älskar Skellefteå AIK liksom mig själv. Alla dessa herrar har fötterna på jorden, och har vart med i vår ökenvandring. De respekterar hockeyn och förstår att den dagen vi slutar jobba så hårt som vi gör och tummar på grunderna, överger Den rätta Vägen (även kallat för Jedi) och sviker hockeygudarna, ja då kommer vi inte längre att tampas om guldet med en majoritet ur egna led.

Det är så fint att vi inte står och faller med en individ, utan att det även är en lagmaskin på ledarsidan. Det är så fint!

Nu blev detta en enda lång hyllningstext till min klubbs ledare, men det är så jag känner. Om Du JFK hade haft förmånen att ha ett sådant fantastiskt ledarteam i din förening, då hade du garanterat känt samma sak. Jag menar inte att låta dryg nu, utan det är bara frågan om en kärleksförklaring. Jag har lite mancrush på samtliga av våra ledare skulle jag kunna påstå. Funderar på att sätta upp foton på allihopa på min fondvägg i sovrummet?

Redigerad kommentar