Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1693261

Sv: Skellefteå AIK

En pressad Savage drar till och skjuter sin Bagdad Bob smörja från höften, som vanligt.

Däremot ansluter han till hatbrotsslingens andra favorittema, där han talar om "ondingar", "undermänniskor", "låtsassvenskar".

?

Låt mig förklara. Ondingar, Qatar är ju på riktigt ondingar. Man spelar fult, man lider av köpmani och mammondyrkan, man kör med sargutdunkarmedley, man fuskar och har sig och vägrar finna sig i regler, överenskommelser utan tummar på alla former av sportslighet, ärlighet, etik, moral... ondingar, känns det orättvist?

Undermänniskor... 

Låtsassvenskar... 

Jag skulle nog mer säga hybrider. Som jag skrev innan. Alltså, du tar den klenaste gruppen norrlänningar som är för veka och för dåliga på hockey för att få fortplanta sig med norrländska kvinnor. Sen tar du den finska motsvarigheten i nordvästra Finland. Och så låter du dem para sig i generationer, vips så får du hybrider från Qatar, en säregen och synnerligen vek art. Visst är de bra på många saker, såsom att prata (och tänka?) för låååångsaaaaamt, skandera "låt han dö, låt han dö" och mordhota folk kors och tvärs, men de är då fan inte bra på hockey. Det förklarar såklart varför de aldrig lyckats fostra en spelare genom alla tider, de få som var bra genom historien måste bara vara inflyttade? 

Nu var du elak, tänker nog en del. Men bakgrunden är att vi har en snubbe här på hockeysnack som inte har ett liv. Han har vigt sin meningslösa tillvaro på att skriva meningslösa hattexter där laget i mitt hjärta angrips på de mest hiskelliga sätt. Apa, inavlel, banjo, öknamn på mina hjältar i ledarstaben och i laget... hatet flödar som ni märkt, inklusive semestertider och nattetider du normalt funtade gör andra grejer än att skriva hatinlägg på en hockeysajt.

I min bok är det inte mer än rätt att betala tillbaka med samma mynt.

Jag tror inte att han är nazist eller så. Utan bara ett fullblodsmongo ända ut i fingerspetsarna. Det som gör det extra roligt är såklart att jag är Skellefteå AIK... HALLELUJA AMEN VILKET GÄNG... och han är... Qatar... hihihihi jösses vilka förlorare! Flänna på du, och skvallra, din skenheliga nolla!


Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK

Haha, älskar hockeytomtarna från norr när dom diskuterar och hånar Jimmy. När dom själva har Fabbe, alla i sverige minns CHL finalen utom de nollbottninska tomtarna. Tidernas skandal.

Ett passande ordspråk så här på upphällningen;

"Den som gapar efter mycket mister ofta hela stycket", Osten style!