Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1693357

Sv: Skellefteå AIK

Kanske det är törstiga H*rju och Gr*nström som sommartränar eller ett par Modofans som blev utburna mot löven i tisdags.

Får se hur det går ikväll mot Nitra. Det låter i norran som bl.a Broadhurst och Axel varit bra på träningarna. Skulle Axel ta ett lika stort kliv i år har vi det bra förspännt.

Tror CHLmatcherna när dom är innan säsongen har sin rätta plats och fyller en funktion,så för min del är det långt ifrån hela världen om vi inte går vidare. Lägger dom lagom med krut dvs inte allt så visst får dom gå vidare också.


Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK

Farbror Barbro:

har också hört att Holmström och Broadhurst sett bäst ut på träningarna tillsammans med Ohlsson so haft en grym speed.

Kul för grabbarna med en resa ner till pilsnerland. Har vart på rundresa i Slovakien faktiskt, gott öl minst sagt, och väldigt granna damer!

Hos HK Nitra känner jag igen två stycken personer. Stumpel förstås som är en legendarisk playmaker. Och sen general manager Kovacik som haft äran att dra på sig hockeyvärldens finaste tröja. 

De måste kännas för Nitra som de dragit tidernas vinstlott. Nu ska de få sig en lektion av hockeyvästuropas bästa lag. En förening som respekterar hockeyn och reglerna runt hockey. Vi är således inte bara jävulskt bra utan vi har också en fin värdegrund.

Resultatet känns inte så viktigt för mig. Det viktiga är att ingen blir skadad, och att vi på ett bra sätt uppträder som ambassadörer för hockeysverige. Inget fulspelsfasoner, inga punghackningar, ingen sprattelgubbe eller andra filmningar, och inget jävla sargutdunkarmedley tack! Näe, hoppas vi bjuder på vårt gamla hederliga lir med snabba pass bakm ryggen, finter och skott i klykan.


Sv: Skellefteå AIK

Spelarna och ledarna har sagt dom tycker det är roligt och intressant få komma ut och möta andra lag,gott nog. Som värdemätare eller merit tror jag inte matcherna räknas.

Jag tror aldrig CHL kommer bli något stort. De breda lagren eller knappt någon vet något om lagen i Europa. Under vintern är det dessutom säsong för fotbollen. Inte blir det bättre av att lagen byter ut trupperna på ett par år.

Om jag förstått det hela rätt kan det aldrig bli succe så länge publiken uteblir och det lär dom göra.

En mycket långsökt grej jag funderat på är varför AIK gjorde en intervju med Urbom redan dagen efter han landat. Han hade knappt träffat någon eller sett något och de måste förstått rätt underlag för svar inte fanns.

Fick känslan det var bråttom och kanske ville man lansera Urbom snabbt för det är en till på g till veckan?