Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1693369

Sv: Skellefteå AIK

Dagens faktakoll av Bagdad Bob:

Och grejen är den att jag inte behöver sitta och hitta på och ljuga ihop saker om apklubben. 

Host host... den här snubben har ju aaaaldrig ljugit om nånting? hihihihi!

Under alla år innan de senaste har jag konsekvent bara skrivit positivt och uppskattande om Apklubben som dessutom är ett av de lag jag gillat bäst vid sidan av Luleå Hockey.

Såklart en jättestor lögn, det måste väl alla fatta?

När vi var nykomlingar så var det en god ton från hjonets sida, men allt eftersom vår dominans ökade så blev hatattackerna värre från psykots sida. Alltså jag har kallat honom för Bagdad Bon under flera års tid, ett uttryck bland många som han stulit rakt av. Men visst har jag vart där och retats och spätt på, men inte mer än rättvist efter hur de betett sig.

Medan vinfyllot Ulf-Ture hatar Luleå Hockey, Burkölen, MooDoo, Pölsan, Läjkers ja vilka klubbar som helst, beroende av vilken klubb, den person han riktar sig till, håller på.

Alltså jag är inte Ulf, eller någon 66-årig pensionär, eller någon av de andra han kallat mig för.

Inte heller stämmer hatlistan.

Dubai hatar jag inte alls, även om det såklart var bittert att torska finalen. Snarare än jaha? känsla när vi spelar mot dem vilket är litetrisst faktiskt, ingen riktig rivalitet. Dubai är dock ett sportsligt lag på isen, men lite väl defensiva för min smak. Synd att de bara köper och inte har några anor, men fansen är ärliga med det. Vi har ingen histroik, och tyvärr har vi inte fått fram så måmga egna elitspelare. Men vi jobbar på det och försöker, nu köper vi allt. Det kan man ju jämföra med Qatars lögner och självförnekelse!

Brynäs är mitt andralag i svensk hockey, Kiruna är just nu för dåliga för att supporta men jag gillar dem också. Tycker att det är synd att de är där och rotar i Qatars andrahandssortering, men i övrigt en sympatisk förening på de allra flesta sätt. Man får ta att många där är avis och missundsamma när vi har typ 13? raka segermatcher mot dem mitt inne i vår dynasti.

MoDo har jag inget emot, utan jag gillar dem. En av favoriterna. När alla dessa missundsamma coh avundsjuka kommentarer trillar in är det såklart grymt kul att retas litegrann, men det är inget allvarligt ment då jag innert inne gillar MoDo, och jag hoppas de hittar tillbaka till sin riktiga identitet.

Qatar... som en som strider på den goda sidan är det svårt att sympatisera med den mörka sidan. Ytterst otrevlig och osympatisk förening utan anor, egna spelare, eget spel, som tyvärr lider av köpmani, sargutdunkarmedley och mammondyrkan. Bristen på sportslighet, självinsikt och självransakan genomsyrar hela föreningen och dess onda fans.

Löven... fy fan vilken vidrig förening. Jag har helt enkelt vart med om på tok för många grönvita trauman för att min hornhinna ska repa sig fullständigt. Genomäckliga! Och nu då så ska vi spela träninsmatch mot dem, och sen lånade de våra spelare, Pea är där och hjälper till och är fadder åt de vidriga. Jag är inte nöjd med detta. De skulle inte ens få låna vårt använda toapapper ifall jag fick bestämma.

Vinfyllot Ulf-Tures påhitt om att det är jag som är näthatartrollet är förstås ett helt klassiskt beteende för ett näthatartroll. 

Är det ett normalt beteende att hänga ut en oskyldig, sen sitta hela sommren och semestern och mata u maratonhatinlägg? Jag tycker inte att det är helt friskt i alla fall, speciellt när de ska snyftas i sann dramaqueen still och skvallras om hur andra beter sig.