Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1696060

Sv: Skellefteå AIK
Yoda Marklund: Om det skulle funnits ett bullshit-filter så hade du ju inte kunnat posta inlägg överhuvudtaget så där föll den teorin.

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK

Zappaholic:

Ja du Zappaholic,vad gör du här egentligen?

Bilden klarnade förra veckan,du bara glider runt lite överallt och baktalar och gör dig lustig. 

Sällan du kommer med något vettigt tycker jag. HS största troll? förmodligen.

Sedan när Dani*el Mannb*rgs kriminella förflutna tas upp till ljuset då får du frispel och visar du saknar spärrar.

Blir du alltid sjaskig,sunkig,ovårdad och aggressiv när du blir trängd,på fyllan? Har du liknande brottsregister som Dani*l Mannb*rg? förmodligen.

I min bok är du en lömsk pajas numer som totalt saknar omdöme när du tar ställning för Qatar, fjäskar där inne och inte inser det som skrivs här har tusen ggr högre sanningshalt än Qatarboken.

Har du helt missat vad det här handlar om? Det sitter en supernörd (Sven Savage) som är superskadad i hjärnan som hänger ut en oskyldig och ständigt återkommer med lögner om Skellefteå AIK. Dag som natt,sommar och vinter.

Jag tror Brynäs fick stora pengar,Porserpengar för att ta hand om farliga avfallet Dani*el Mannb*rg. Qatar insåg han var en återfallare och ville dumpa sopan.

Brynäs behövde pengar och Mannb*rg själv fick kanske också en mille för att inte krångla kring kontraktet men kände kanske också han var tvungen byta adress där han inte blir igenkänd.

Därav hans kroniska måltorka för han vill hålla en låg profil.

Brynäs klarar inte motstå frestelsen av pengar,man gör ett stort misstag moraliskt som har Dani*el Mannb*rg i skyltfönstret. Mannb*rg som förebild och idol! fyfan. 

Har man skadat en person som förmodligen fått men för livet psykiskt så är det minsta man kan begära förutom ta sitt straff i rätten -att man inser det inte är mer än rätt att man avstår ära och berömmelse,idolskap och andras dyrkan. 

Klarar inte Gärningsmannen det själv ska ändå en elitklubb klara det.

Brynäs tänkte inte på brottsoffret,de tänkte kortsiktigt och på pengarna de förmodligen fick.

Redigerad kommentar