Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1708260

Sv: Övrigt
Yoda Marklund: Har jag helt jävla fel?

Det tycker jag inte. Jag har inte sett en enda situation där han kastar sig raklång, och ligger kvar och grinar. Du kan väl överbevisa mig, gärna med bildmaterial. Och nej, Luleå har inte satt det i system att filma. Jämför med italienska fotbollsspelare. Där är det satt i system

Vad gäller Jimmie så skrev jag ju i imperfekt, eller preteritum som det korrekt ska kallas. Tyckte du han satte det i system att filma?

Svarskommentarer

Sv: Övrigt
Zappaholic:

Tidigare i sin karriär tycker jag definitivt att guld-Jimmie satte det i system att filma. Svar ja. Men det har han slutat med, eftersom det inte stämmer överens med vår värdegrund att hålla på så. Det behövs inte, vi är bäst ändå. :-)

Men det är ändå skillnad på att ha en spelare som systematisk filmar, mot ett halvt lag som systematiskt filmar. Och då är ledaren på toppen den värsta förbrytaren av dem alla, den mest osportsliga… det går kanske lite hand i hand?

Sv: Övrigt
Zappaholic:

jag spelar inte in alla matcher jag ser, men jag lovar att det jag skriver om Gnomström är sant. Har sett det flera gånger i matcher mot Skellefteå AIK. Alla andra exempel är också helt sanningsenliga.

Har du någonsin sett mig gnälla på Petrell? Han är en tuff och hård spelare som smäller på. Men han känns väldigt sportslig och ärlig. Det är inte så att jag hatar varenda individ som spelar i Qatar, det är mer så att jag tycker lite synd om en spelare som Petrell som måste spela i en så osportslig förening - med en hyena på sniskan på bröstet!