Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1709084

Sv: Övrigt
Lagace fick till slut sina böter för filmning.

Bara en tidsfråga innan Wallmark får börja betala skulle jag tro.

Senaste dagarna har jag haft sinnesfrid.
Först och främst för alla positiva resultat och nyheter kring AIK men man ska nog inte förakta allt negativt våra grannar drabbas av.

Man blir faktiskt ödmjuk när man ser hur bra vi har det och hur illa det kan gå när man gör fel. Inget handlar om tur eller otur.

Vet faktiskt inte vem som har det värre Modo eller Qatar.
Kortsiktigt är väl läget mest akut för Modo men Qatar tror jag kan ha ett större haveri på gång.

Svarskommentarer

Sv: Övrigt
Farbror Barbro:
Tror att Luleå ligger mer risigt till än vi, särskilt på lång sikt som du skriver. Vi har en helt ok centersida upplever jag, sen har vi en del spelskicklighet på backsidan, som inte riktigt märkts ännu. Då tänker jag på Jesper L, tycker även att Djuse har potential. De största syndarna på backsidan är Torp och Heskha, ingen slump att dessa herrar är borta från laget när vi gör våra två bästa matcher...

Sv: Övrigt
Fint skrivet Barbro. Nog sitter man allt bekvämt på norrlandstronen och blickar ner på undersåtarna. Vi är där och tampas om trippeln, som väntat.

Ett jätteroligt faktum som du glömde nämna är lövens "framfart" eller vad man nu ska kalla det? Bakfart? Bottenfart? Inblandad i den allsvenska bottenstride , t om sämre än vad man kunnat hoppas på!

Själv har jag svårt att glädjas över MoDos överlevnadsstrid, hoppas de klarar sig. Precis som jag skrev inför säsong så var tränaren i te mycket att hurra över.

Qatar är ju seriens stora flopplag vilket är oerhört glädjande. Man njuter. Men enligt vissa ding-ding subjektiva bedömare så är de ett kanonlag och det var minst sagt en bragdmatch när de förlorade. Hihihi! Varför kom inte BBC, CNN och the hockey news på besök och gjorde djuplodande reportage om storlaget när de spelade match i storturneringen CHL där de inte klarade av att kvalificera sig så de köpte en plats?

Tänk dig att du är och fiskar med polaren, och han drar upp en liten mört. Han reagerar som han fångat värsta troféfisken. Det vore en ganska komisk situation, likt som att läsa på Qatars köpesida