Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1709134

Sv: Övrigt
Yoda Marklund:
Att Huras inte va mkt och hurra över.... Det är nog den snällaste omdömet han någonsin kommer att få:) Hade räckt men 10/11 plats i nuläget för att han skulle klara sig tror jag. Verkligen drömläge för AJ, allt (nästan) vore bättre än Huras. 7 insläppta på i 3 av 14, ren slump att det inte var i hälften av matcherna...4 mål eller mer i 11 av 14. Förra året det iaf spännande till de sista 5-10 min, förutom mot er då. Hade han inte åkt hade vi åkt.....

Svarskommentarer

Sv: Övrigt
Tarasov:
Nu menar jag absolut inte att sparka på den spm ligger ner eller klanka ner, men försvaret som jag sett hos er i år är fullständigt bedrövligt. Från alla fem spelare.

Fem gubbar som står still och tittar på, mjukt, och enkelt att ta sig in i slottet. Det handlar inte bara om dåligt självförtroende även om det såklart spelar roll. Det har inte vart någon idé eller något system. Antingen går man på, eller så kör man box, zon eller man man, men oavsett hur man spelar måste man uppträda som en koordinerad unit på isen där alla rör på fötterna.

Helt rätt att kicka Huras.

Framåt ser ni helt okej ut och ni har många spännande ungdomar som lan utvecklas ytterligare.

Inte en chans i helvetet att ni slutar bakom Karlskrona om så självaste Eilert Pilarm kliver in som headcoach. Därför är det obegripligt att ni inte innan sässe bestämde er för att riskera en mellansäsong för att utveckla de egna ungdomarna istället för att köpa om ett tjog hockeypensionärer från Kanada.