Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1709138

Sv: Övrigt
Yoda Marklund:
Att tycka att vårt försvar är katastrof är väl kanske inte och sparka på den som ligger... Rena fakta bör man nog tåla:)

När det gäller transatlanter kan jag köpa värvningarna på centersidan denna säsong, tycker dessa är ok, de går att motivera, även om jag inte gillar spelartyper som Lapierre. Även värvningen av Welch får anses vara ok. De flesta av våra talanger är yttrar och kan behöva nån rutinerad i kedjan som hjälper dem. Kan även köpa att man värvar Whitney. I övrigt.... Heskha istället för att låta Carlson eller djuse för den delen spela...Det har visat sig vara ett dåligt beslut, heska gör mkt misstag och ser slö ut.

Det intressanta är att vi med följande uppställning gör våra bästa matcher

Hedman - Lindgren
Djuse - Carlson
Persson - Ullman

Inget märkvärdigt men helt ok, vi gör en riktigt bra match mot FBK, spelar stabilt, men av någon anledning startar inte dessa killar nästa match.. Hursomhelst tror jag AJ kan få ordning på truppen, han verkar dessutom har intressanta principer som kan komma till nytta.

Svarskommentarer

Sv: Övrigt
Som du skriver Barbro!! Hat och fokus på annat än AIK ger inte särskilt mycket. Fortsätt nån vecka till och du kommer känna känslan ännu starkare,Måste säga att veckan utan flamewar gick rätt så bra för dig!( och vad det verkar desutom hyfsat enkelt .)

Till skillnad från hur vissa andra verkar haft det.

Ganska precis på dagen 1v sedan nyheterna om LJ kom. Den dagen raljerade en annan lags sk supporter från tidig morgon till sen kväll om hur förjävliga AIK var. Insinuerade vidare på bisarra pedofilspår varvat med ett mkt sjukligt och naivt språkbruk. Det verkar nästan som om varje AIK framgång omedelbart måste beivras och att provokatören själv anser sig vara den rättmätige straffudelaren?(spooky) Denna besatthet verkar närmast patologisk med klart paranoida drag. Det klaraste beviset på en mkt dålig självbilden och bristande sjukdomsinsikt levererade provokatören själv för ca 1h sedan!! Då hade tydligen behovet av att åter igen raljera över ungefär samma sak som tidigare gjort sig påmind. Med bristande självrespekt och impulskontroll finns galenskaperna nu att läsa för all framtid.

Detta beteende har mer eller mindre bevittnas under hela veckan,ibland med bisarra försök att tom verka litterär i sin beskrivning av AIK ,deras spelare och dess moraliska,utseendemässiga och allmänna förfall :)
För att sen i nästa inlägg hamna på en så barnsligt låg nivå att man som ovan läsare har svårt att ens kunna följa med i dom snabba kasten mellan öknamn och rena fantasier.

Djupt beklagligt och förstås oerhört sorgligt.


Men mest bekymmersamt är nog ändå att detta beteende bevittnas och påhejas av en slags omogen fanclub. Samma person/er som tidigare visat upp den högsta av moral på AIK sida och pekat med hela handen och förklarar hur äckligt vissa AIK medlemmar beter sig.(vilket mkt väl kan stämma/stämmer!)

Men vad är det man säger 'it takes two to tango'

Vad man undrar är vad vissa andra fan har för en agenda? Hade det varit en AIK fan som imponerades av en person som skrev på ett liknande obehagligt sätt som provokatören, slår jag vad att vissa personer på forumet tom hade anklagat dessa för att vara en och samma person:)

Frågan är väl är hur inkonsekvent kan man bli utan att skämmas ögonen ur sig?

Provokatören med bihang försöker på ett ytterst genomskinligt sätt sprida sitt ut hat genom att normalisera sitt eget beteende genom att påtala att andras beteende är så mkt värre.

Yeah right!!

Minns denna strategi från sandlådan när man var 4-5 år.

Men med det sagt har alla ett ansvar.(AIK fan mer än andra)Skolor stänger ner sociala forum för att mobbarna inte bara går all in utan numera är totalt 'bananas 'och saknar alla slags spärrar.
Spärrar många av oss hade när vi var unga är nu som bortblåsta pga anonymiteten kräken gömmer sig bakom. Unga personer tar tom livet av sig pga näthatet och forskningen är minst sagt bekymmersam. Samtidigt sitter vuxna människor parallelt online i sin egen galna världs där dom byggt upp hela sin identitet kring att hata en motståndare mer än att älska sitt eget lag. Man hoppas innerligt dessa personer inte är föräldrar.Tror helt ärligt vissa personer aldrig ens satt sin fot i sitt eget favoritlags hemmahall.

Är sådana människor som i förlängningen plockar upp ett samurajsvärd och besöker en skola eller tar fram en pistol och skjuter vilt på ett hockeyderby.

Önskar alla fans lycka till som vill lägga ett skönt fokus på det positiva,men gärna förstås med rejäla sågningar när det är berättigat!! Exemplet på filmningarna i tex Barbros inlägg funkar utmärkt och träffar bra då det är relevant samt omöjligt att snacka bort (med tanke på inledningen av SHL.)

Låt er bara inte smittas av andras extremt låga nivå för mkt. Glöm inte heller att vissa personer bara väntar på ett läge att legitimera sitt eget hat via andra och ert framtida beteende.

Efter att ha följt vad vissa skrivit under snart 1v tid är det bara inse att vissa är här för att förstöra mer för andra än lyfta sitt eget lag och sina medfans till nya nivåer.(Vissa AIK fan tyvärr inkluderat) Detta faktum gör att det aldrig kommer finnas ett schysst debattklimat utan enbart fungera som grogrund för mer hat.

Fokuserar vidare på kvällens match med vårt kära landslag och håller tummarna att vi vinner Karjala och att AIK spelarna går fortsatt bra.

Önskar alla er fan ett stort lycka till under den resterande shl säsongen !!

Tack för ordet.