Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1709243

Sv: Övrigt
Xtravaganskaja:

Logiken här inne på HS, det är att ifall man supportrar ett dåligt hockeylag så får man häva ur sig vad som helst och ljuga ihop de snuskigaste historierna endast ett väldigt sjukt psyko kan "tänka" ihop.

Det lämnar förstås väldigt lite spelrum för oss AIKare eftersom vi är så jävla bra. Men det är också trösten. Vi lan fokusera på det hockeymässiga då det är vår trumf i sammanhanget.

Sen anklagas du förstås att vara jag. Och sen klistras samma inlägg in för tvåhundrade gången, kopierat från en tid då han skrev att han lovade att han inte läste här.

Sen är vi någon Ulf från Pite, en oskyldig hängs ut.

Så här har det vart i 8 år nu.

Jaja...

Bara att fokusera på det hockeymässiga.

Norman i Tre Kronor är såklart kul, även om jag tycker att Zackrisson också borde vara given. I serien går vi som tåget, CHL stormar vi mot titeln, och sen vet vi att vi alltid är som bäst i finalen. Mot trippeln! Samtidigt har vi en majoritet ur egna led och har massor av spännande ungdomar på gång.

Qatar däremot... Hihihihi! Årets, årtiondets, ja t om årtusendets flopplag. Flensis fuskar och lider av köpmani, men trots miljarderna är de toksämst. Minus i alla budgetkolumner trots att miljarder stoppas in, ändå måste flensis dra börs för att rädda från kvalspel ser det ut som. Jävlart allt är inköpt, utan hjärta, utan eget spel, mest sargutdunkarmedley och fulspel.

Det är så rättvist.

Svarskommentarer

Sv: Övrigt
Kul! Prins Oscar! Extra kul också då det finns de som fanatiskt, psykopatiskt och omotiverat attackerar Skellefteåprodukter.