Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1715405

Sv: Övrigt
Xtravaganskaja:

Skönt och stabilt att vi enkelt vinner den avgörande matchen. Utlassning faktiskt. Jätteviktigt att våra grabbar får sparring mot de bästa lagen i top 10. Viktigare än eventuell medalj faktiskt.

Oerhört glädjande att se juniorskallarna gå ut på sen och ta för sig i a-laget. Tim Söderlund, Ted Söderlunds grabb, gjorde en kanondebut mot Linköping. Sebbe Ohlsson tycker jag var värd en JVM plats med Holmström, Aho och Pettersson, men han får en till chans nästa år. Wingerli är lite utav en personlig favorit. Andreas Söderberg i Vita Hästen har potential att bli en defensiv bjässe. Ädelgran ser lovande ut.

Många intressanta i J-20.Edström i Asplöven behöver få en utveckling likt Pär Lindholm för att vara intressant. Thilander och Danielsson har jag hört mycket bra om, även den offesive backbjässen Filip Berglund har en enorm potential. Linus Lundström är bofast i tre kronor och han är bra på allt. Öven Krekula och Khalid Ibrahim kan bli något.

I mål så är Jesper Eriksson från Kiruna duktig, även om han inte är lika lovande som Skellefteågrabben Filip Gustavsson som Qatar knyckte. Om Filip, Gus grabb, fortsätter att utvecklas så är han såklart välkommen hem om en 2 år eller så. Om han är redo att vara med och tampas om SM-guld dvs.

Det ser väldigt väldgt lovande ut med återväxten. Där har man ju vart riktigt bortskämd, men det ser lika jäkla lovande ut som vanligt.

Svarskommentarer

Sv: Övrigt
Väldigt skön vinst. Håller inte med kommentatorerna. Tycker att vi är det klart bättre laget sett efter 60 minuter, även om utvisningen i slutet såklart är fel. Däremot var det en mängd slashings och fasthållningar från Örebros som skulle ha beivrats. Ren tur att Burström inte åker på en skada när han får ett stenhårt hugg rakt över handleden utanför spelet.

Det ser grymt bra ut. Uppe överst på tronen igen efter Qatars mycket överraskande vinst borta mot Frölunda, starkt gjort av Qatar och bra för oss såklart.

Sjukt härlig speed i laget. Vi har ett högre tempo i benen och i skallen. 6 juniorer på isen! Adam Pettersson isens gigant ikväll, även Calof duktig.