Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1733305

Sv: Övrigt
Farbror Barbro:

tror inte att någon väljer KHL för något annat än stålarna. Svårt att trivas i Putins faggor, Boratland eller Kebabistan utan att vara riktigt riktigt osmart tippar jag.

Oscar har faktiskt småbarn och det kan inte vara den bästa situationen att flänga runt där även om pengarna är bra, men förstår att någon vill ta pengarna i två år för att trygga framtiden för familjen. Man ska inte vara girig, två år räcker gott.

Enligt det jag har läst och forskat mig till så presterar samtliga hockeyspelare som spelar med oss 5-15% över sitt max, plus då en garanterad chans till att sitta på finalbordet och lira om guld-jackpoten, så tror inte att Oscars agent ljuger när han säger att Möller vill spela med oss.

Men jämfört med NHL så är vi ändå blahablaha. Så är det. Det är inte så att jag inte unnar Oscar en chans till NHL och ett envägskontrakt, men osäker på att han har förtjänat chansen då jag inte följer KHL som är en marginellt bättre liga än SHL. Det Oscar då borde göra är precis som du säger, komma hem till oss och prestera 5-15% över max och förtjäna ett fint envägs i NHL.

Svarskommentarer

Sv: Övrigt
2 nya ASS av Arvidsson inatt,verkar vara uppe i NHL för att stanna. Hans gamla vapendragare och kedjekamrat i Emanuelsson har gjort 3p på dom två senaste matcherna i AHL (2 mål och 1ass)

Riktigt kul att 'speedkulorna kör på 'over there'

Ikväll väljer jag Djurgården-Brynäs. Tror Brynäs måste hitta ett sätt att vinna första matchen för att greja att slå ut DIF.

Tippar att Djurgården vinner serien med 2-1 och att Örebro vinner mot HV med 2-0 i matcher.

Spännande värre:)

Lycka till!!