Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1766172

Sv: Säsongen 16/17
Rytter:
Ja du är oförskämd ska sägas till att börja med,så då har vi rätt ut den biten.

Kring dina raketforskarfunderingar har jag inte så mycket att säga.
Du lindar in dina förhoppningar väl och får det till att det skulle vara intressant studera vår organisation,hur de kommer agera?!
Jobbar du som konsult inom ledning och organisation?

Tror du vår klubb skulle agera annorlunda än alla andra?
Det har sparkats både ledare och spelare när det varit nödvändigt.
Det har också köpts in spelare under säsong.
Nu handlar det om många spelare som är skadade och de lär komma tillbaka.
I väntan på dessa tror jag klubben visar stor tilltro till egna förmågor.

Fortsätter skadorna,tabelläget risigt och det dyker upp rätt spelare tror jag man kan tänka sig värva.
Inga skador,tabelläget risigt kanske man funderar på hur ledarna fungerar men med det kollektiva systemet där även Öberg är testad i egna led ska det mycket till.

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 16/17
Farbror Barbro: Oförskämd??? Hahahaha...snälla lilla pellejöns, oförskämdheten står du och din tvillingsjäl här inne.

Sv: Säsongen 16/17
Farbror Barbro:

Du får tycka att jag är oförskämd, men jag står för allt jag skrivit.

"Du lindar in dina förhoppningar väl "
Vadå lindar in? Jag skriver ju klart och tydligt att jag hoppas på att ni ligger tufft till och kämpar om en slutspelsplats runt jul. Det har inget med att jag gillar eller inte gillar er klubb, den enda klubb jag gillar är Modo, resten skiter jag faktiskt i. Sedan går det i vågor ifall man hoppas på att någon klubb får det lite tuffare, och just nu tycker jag SAIK är i ett intressant läge och vill gärna se hur man svarar upp om det går tufft. Gäller att hitta det som är intressant i SHL när man själv inte har ett lag som spelar där.

Som jämförelse var det många som nog tyckte det var intressant att följa Modos nergång efter guldet 2007 utan att för den sakens skull hata eller ogilla klubben. Utan dom var bara intresserade av hockey och allt runt omkring i största allmänhet. Har inga problem med att många var intresserade av att se Modos organisation sättas på prov och tyckte det var kul/intressant att följa, tyvärr klarade vi inte testet och blev bara sämre och sämre och degraderingen var ett faktum.

För du måste väl erkänna att ni haft ganska bekväma år tidigare, att leda när det går i medvind är lätt att göra detsamma i motvind det är då man måste bevisa något.

Hur kommer publikintresset se ut ifall man inte är i toppen, när man varit ett topplag har man ändå inte lyckats ha fullsatt, hur ser det ut om man ligger runt plats 8 runt jul?

Nej det handlar inte om vad jag jobbar med utan mer en nyfikenhet på vad som händer när klubben prövas på riktigt precis på samma sätt som att FBK och HV fått gå igenom tuffa tider.

Går ni igenom ett stålbad och sedan vinner ett sm-guld till våren kommer jag vara den första gratulera, för då har ni gått igenom en tuff prövning och gått segrande ur den.

Men som sagt ni är inte i denna situation på lång vägar än, men jag hoppas att ni är det runt jul.