Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1775495

Sv: Säsongen 16/17
Zappaholic:

såklart kan man inte lyssna på vad spelaren själv säger. Lyssna på vad juniorsläckar-Hedman säger efter att ha delat ut sin hundrade hjärnskakning efter blindside tackling i huvudet t ex.

Jag har nu kollat på situationen i repris flera gånger i rad. Först live tyckte jag det ser ut som en ful crosschecking i ryggslutet. Nu ser det mer ut som en liten lätt knuff med klubban. Mer otur, och att Holmström inte är med där. Funderar om det inte är så att Holmströms benmuskulatur faktiskt är lite svag och spökar där faktiskt? Inget ojuste av Liljewall som inte går speciellt hårt in i situationen. Jag får nog ta tillbaka att det är fult spel av Liljewall där.

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 16/17
I Yodas lilla egna speciella lilla kamp mellan Gunde och Sebbe Aho... Gunde smäller in ett ass och går upp på 6 poäng på 16 matcher. Men det gör även Sebbe Aho som då kliver upp på 10 på 15 matcher.

Vi har även Burström, på 11 poäng. Gunde skulle alltså ha legat 3a i vår backliga. Men då har vi Cumiskey med 3 poäng på 4 matcher. Cumiskey har tyvärr vart skadad och inte kunnat spela fullt ut på 100% ännu.

Jag skrev ju det. Jag rankar Gunde som om han hade vart 4e bästa offensiva back i vårt lag efter Aho, Burström och Cumiskey.

Men jag var visst dum i huvudet? Ett skämt. Ja, vi får väl se om jag får rätt eller inte...