Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1826547

Sv: Säsongen 16/17
Rogersson: Och hur fan vet du om en spelare har det betyyyydligt lättare att hantera kränkningar än någon annan. Du har inte heller något tolkningsföreträde i den här frågan.

Ja det är för jävligt att säga särbarn men hela min poäng är att det kan vara precis lika illa att kalla andra spelare för nedsättande saker.

Skitlarvigt att pk-media går bananas nu men fullständigt skitit i annan trashtalk.

Dubbelmoral.

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 16/17
Zappaholic: Du är ju dummare än tåget, har du någon koll vad Aspergers och ADHD är för något? TROR INTE DET hörru. Läs på, prata med folk om vad det innebär när man har dessa diagnoser, så ska du nog se att din kommentar var rent utsagt löjlig och fel.

Satans tugg om folk som inte vet vad dom snackar om, gå och lägg dig Zappa. Fundera på dina värdegrunder om människor lite.

Sv: Säsongen 16/17
Zappaholic:

Har Pudas vid flera tillfällen gått ut i media och berättat hur jobbigt hans liv har vart pga hans samiska påbrå, hur mobbad och ensammen han har vart. Tror du att det är av samma allvarliga art att vara av samiskt påbrå som att bli diagnosticerad med adhd och Aspergers som är en form av mild autism? Snälla Zappa gå nu in på ditt eget forum och kämpa mot PK-medias komplott. Hejdå!