Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1829249

Sv: Övrigt
Tråkigt för Brynäs.
Nackdelen med att gå till SM-final är naturligtvis CHL-biljetten.
Ett tips är ändå göra det bästa av situationen och ryka redan i gruppspelet.
Som träningsmatcher innan SHL funkar CHL bra tror jag. Laget får resa till ibland trevliga ställen och få ihop gruppen. Bra som omväxling.
Sedan blir det bara utgifter och slitsamt om man går vidare. Dessutom ingen som helst ära i eventuella vinster.

Svarskommentarer

Sv: Övrigt
Farbror Barbro:

Den förvirrade lövensuppprtern Jaca är ju lite lustig. Han tycker att vårt juniorlag är på dekis. Ja vi hade ju bara 4 st med i JVM och vi spelade bara med minst 5 juniorer i snitt över 52 omgångar.

Samtidigt gick det inte så bra för lövens juniorer. De tog sig inte till kvalet från de lägre serierna. Det gjorde däremot Lejonström, som alltså var bättre än löven.

Ja men VI är på dekis! Hihihi!

Börje Gnestadius han internetkrigar på. Hmmm... de köper in våra rejects och så tror han det är dålig stämning i våra lag.

Sanningen är att Qatar har väldigt dåligt rykte i SHL. Agenternas hatklubb. Ni finns det iofs chansen att Juha-Skuggan kan reparera skadan som flensis tillfogat föreningen, men det kan nästan inte bli sämre än vad det vart. Då är det mer eller mindre total bojkott av köpelaget.

Inget konstigt att förlorarna gaddar ihop sig mot dynastiernas dynastiförening. Det är ju ett litet samarbete mellan löven, Timrå och MoDo. Kanske Qatar ska joina dem, i dubbel bemärkelse?