Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1830528

Sv: Övrigt
Yoda Marklund:
Sitter de bara och fantiserar eller?
Invånarantal och minskningar är inte deras starka sida. Sundsvall,Härnösand och Örnsköldsvik är då tre bra exempel på faktafel.
Öht prata om befolkning när det gäller kommuner med area en bit från kusten i Norrland är lätt deprimerande.
Jord och skogsbruk kommer aldrig sysselsätta som förr.
Nä hade inte Luleå haft staten under armarna hade det inte liknat mycket.

Svarskommentarer

Sv: Övrigt
Farbror Barbro:

Börje får ett skov. Tydligen har vi köpt Jocke Lindström och Gurra Lindvall som båda har Skellefteå AIK som moderklubb. Vidare är Axel Holmström i AHL och kommer att stanna i Nordamerika. Pudas, vår gamla lagkapten i J20. Sen lär även Krekula Jr få chansen i år, moderklubb Lejonström. Som vanligt stapplas felen på varandra.

Skönt att vi även nästa år uppfyller målsättningen med en majoritet ur egna led. En gyllene talangverksamhet.

Kikar man däremot på Qatar... Hihihi... ja där var det inte så många it egna led. Två stycken från Qatar kommun. Landets sämsta slutspelsmålis samt någon reserv på backen.

Man kan ju i detta läge tycka att det är lite underligt att angripa klubben som fostrat flest egna duktiga spelare det senaste årtiondet? Men logik, tänka och räkna innan man spyr galla, det är inte Börjes starka sidor. Hans starka sidor är ju ordbajseri kombinerat med lova följt av att bryta löftena, samt logiska kullerbyttor som motsäger tidigare inlägg. Sen där där totala bristen på självdistans gör honom till en riktigt rolig filur.