Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1831661

Sv: Övrigt
Rytter:

visst är det ett uselt resultat.

det är inte så att man sitter och biter på naglarna angående det ekonomiska. Dynastiernas dynastiförening har mer pengar än Joakim von Anka. Det är för att vi under en längre tid har vart skickliga på det ekonomiska och byggt upp ett mastodont-eget kapital. Vi har fortfarande mycket eget kapital, vi har en hög spelarbudet, vi är starka ekonomiskt.

Men visst, vi gick back 17 millar, mer än er. Vi är ett topplag i SHL som har mest eget kapital av alla, eller i alla fall i toppen av ligan. MoDo är ett bottenlag i allsvenskan som måste vända på varenda krona för att få verksamheten att gå runt. Inser du inte det?

Svarskommentarer

Sv: Övrigt
Jag måste förtydliga hur jag känner. Visst är det ett dåligt kortsiktigt resultat. Men långsiktigt, 17 millar hit och 17 millar dit, dynastiernas dynastiförening aka kungarna av norrland aka herren på täppan på norrlandstronen kommer ändå att tampas om guldmedaljen årtusendet ut. Inte bara att vi tampas om guldet utan vi även matar ut storspelare till landslagen och NHL år efter år efter år. Så känner jag det, och de senaste landslagsuttagningarna bevisar att det är sant!

Qatar kan ju tro att deras finska typer kan mäta sig med oss om det gör de glada. Vi får se hur det går.