Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1831771

Sv: Övrigt
Yoda Marklund:
Nu går Luleå HF för guld igen. länk
Inget fel på självförtroendet men så är Harju en vinnarskalle...
Största hoten enligt Harju är Frölunda,Växjö och HV.
Hoppas alla lag är förvarnade nu när de möter guldkandidaten Qatar.

Svarskommentarer

Sv: Övrigt
Farbror Barbro:

Ja en vinnarskalle utan dess like, kaptenernas kapten, tänk om man hade fått ha en sån kapten med en sådan utstrålning på isen? Hihihi!

Att dynastiernas dynastiförening har vart bäst på att fostra egna spelare till det egna laget, till SHL, till landslagen och till NHL har nog inte undgått någon efter hockeysveriges artikelserie och våra ödmjuka rapporter här på HS.

Men det biter inte på dem i Qatar, räkna och tänka är inte färdigheter de behärskar däruppe i ingenmansland. Inte bara hockey de är dåliga på. De ligger dessutom i botten när det gäller att producera egna spelare, om de inte är sämst och t om sämre än Växköp?

Den neutrale supportern tänker säkert: varför hålla på och hacka på Qatar på det viset, alla vet att ni är bäst och de är sämst. Det skulle vara som om Patrik Sjöberg retades med pygme'n som höll på med höjdhopp, eller som om Usain Bolt drygade sig mot handikappidrottarna. Men ifall pygmén höll på som Börje och resten av de finska typerna däruppe så förtjänar de all skit de kan få.