Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1833047

Sv: Övrigt
Farbror Barbro:

jag blir alldeles varm inombords. Gud så fint med Petterström som lagkapten. Helvittes vilket bra val!

Jeppe Olofsson har en enorm potential. Riktigt bra framåt, avig, bra skott och otroligt vass avslutare, vassast i laget. Tyvärr är defensiven minst sagt risig. De måste få till rörligheten i egen zon istället för att stå still och glo på pucken. Utvecklar han denna går killen en spännande framtid tillmötes.

Sebbe Olsson är bland seriens bästa skridskoåkare och spelar ett stort spel trots att han är kort i rocken. Bäst i laget på att checka fast pucken, världsklass på det. Däremot behöver han börja hänga några puckar på lägena, måste få en större tro på sitt spel i offensiv zon.

Simme Krekula väger 75 kg men känns som en rivig hårdjobbande forward som är bra på det mesta, ser ut som 90+ kg på isen. Har potential att bli en stomspelare. Har inte riktigt fått chansen ännu men har vart riktigt bra i de matcher jag sett honom på isen.

Enligt mig står det mellan dessa tre herrar vem som går 12a, extraforward med speltid sam bänken.

Timme Söderlund, Ante Wingerli samt Linne Lindström tycker jag alla är givna i laget såvida nu någon inte får en Qatardipp.

Svarskommentarer

Sv: Övrigt
Yoda Marklund: Har ni börjat ta efter Färjestads smeknamnsorgier?

Sv: Övrigt
Ja att Skellefteå AIK är inne i en dynasti av sällan skådat slag har nog inte undgått någon hockeyintresserad? Det har vart en kamp och guldet mest hela tiden samtidigt som vi matat ut talanger till NHL på löpande band. Låt oss titta på sviterna vi behöver försvara:

6 finaler på 7 år.
8 semifinaler på 9 år.
20 segrar på 21 försök mot Brynäs.
8 raka slutspelssegrar mot Qatar.
Bättre än Qatar 10 år i rad.
Bättre än löven 15 år i rad.
Mindre köpelag än Qatar 39 år i rad.

Ja hoppas vi vårdar dessa sviter ömt! Hoppas att inte domarna saboterar likt de gjorde nu senast mot indijanerna från Jötte-borrj.